Original topic:

Otg

(Topic created on: 01-14-2025 11:51 PM)
523 Views
Ümitselmanbıyık
Active Level 1
Options
Galaxy S

1000017004.jpg

wd elements 1 tb lik diskimi s24 plusta tam erişimli kullanamıyorum ekran resmindeki hatayı alıyorum. Diskten cihaza aktarım yapılabiliyor ancak cihazdan diske kopyalama yapılamıyor ve diskten silme işlemi yapılamıyor. Başka bir android,ios ve pc'lerde böyle bir hata almıyorum. S24 ultradada aynı hatayı veriyor. Samsungla ilgili diye düşünüyorum. Bir çözüm varmıdır. Teşekkürler şimdiden.

15 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Salt okunur demek sistemin sadece okunabileceğini ancak hiç bir şekilde dosya aktarımı veya silme işlemi gerçekleştirilemeyeceği anlamına gelir. Diğer telefonlarda nasıl yapıyorsunuz onu anlayamadım Salt Okunur sistemler globalde değiştirilemez sistemlerdir
0 Likes
Galaxy S

Ben de ona anlam veremiyorum. Tüm cihazlara aynı hatayı verse diske farklı format atarım. Bu ne devamlı yazdığımı değişiyor

0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Kablo değiştirmeyi denediniz mi? Belki ondan kaynaklı. Cihazı yeniden başlatmayı da deneyebilirsiniz
0 Likes
Galaxy S

Denedim .. farklı otg cihazları denedim yok mübarek . Deli oldum 

0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Pekala sorun şu:

NTFS, Windows'un kullandığı bir dosyalama biçimi. Normal şartlarda her sistemde değiştirilebilir olması gerekirken yanılmıyorsam Samsung güvenlik açısından NTFS biçimini Salt Okunur işaretlemiş
0 Likes
Galaxy S

Haklısın başka açıklaması yok fakat neden acaba . Ve nasıl okutabilirim. Saat geç oldu yarın ilgileneceğim tekrar. Google playde birkaç uygulama gördümde diskede zarar vermek istemiyorum açıkcası. Sabah biraz daha kurcalarım

0 Likes