Original topic:

Orijinal sarj kablosu

(Topic created on: 08-28-2025 12:48 PM)
202 Views
S25navy
Active Level 8
Options
Galaxy S

Vatandan alınma s23 fe kablosunda temassızlık olduğunu söyledim bana telefonla birlikte garantiye getirmemi, eğer bunu kabul etmezsem , sadece sarj kablosunu samsungu arayıp beni yonlendirebileceklerini söylediler, vatan neden sadece sarj kablosunu almıyor, direk samsung servisine yönlendiriyor anlamış değilim?

10 Comments
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy S
Yanlış tahmin etmiyorsam vatan sadece ithalatçı yani arabulucu gibi bir şey bu yüzden markadan bağımsız hareket edemiyor
S25navy
Active Level 8
Galaxy S
Olabilir hocam🙏
ruby_
Active Level 8
Galaxy S
Vatan servise gönderiyorsa,o'nlara uyma. Pc almıştım pc kapandı açılmıyor,vatan servisine yönlendirdiler pcden daha pahalı bir fiyata onatım ücreti verdiler ve pcyi alalı 1 sene bile olmadi:)
ruby_
Active Level 8
Galaxy S
Garantisi olmasına rağmen kullanıcı hatası denildi,ben birşey bile yapmadım. Şarj sorunuda demişlerdi😂
S25navy
Active Level 8
Galaxy S
Kanka ne yapacağım peki bu arada samsung servisine vatana sormadan önce uğramıştım orda ki çalışan bana telefonu aldığım yere gitmemi söyledi enteresan bir girdap dönüyor ortada 😂
ruby_
Active Level 8
Galaxy S
Kanka tüketici hakem heyetine başvur,bizde redmi vardı bozulmuştu tüketici hakem heyetine gönderdik yapmışlardı:) para vsde ödemedik😊
S25navy
Active Level 8
Galaxy S
Dur ben bi deneyim usta vallaha iyi aklıma getirdin 😂😂
_ak24_
Active Level 7
Galaxy S
Hocam merhaba, bende düz s23 var da ,aynı sorunu ben de yaşıyordum, kardeşimle de konuşmuştum dedi ki şarj kısmını kürdanın uç kısmından ikiye bölerek temizledin mi?
Sonrssında aldı kendi temizledi ben hiç temizlememiştim alalı beri (1 yıldır) öyle bir kir çıktı ki, şimdi şarj kablosu direk oturuyor siz de deneyin bi derim 😊
S25navy
Active Level 8
Galaxy S
Hocam teşekkür ederim deneyeceğim 😊😊