cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Orijinal 25 watt süper hızlı şarj cihazı

(Topic created on: 08-25-2024 06:32 PM)
715 Views
MrJacked
Active Level 1
Options
Galaxy S

Galaxy S23 için bir şarj adaptörü bakıyordum ama bu kadar uğraştıracağını düşünmemiştim, forumdan foruma zıplayıp araştırdım ama adaptörün orijinal olduğunu nasıl anlayacağımı hala anlamadım, şuanda elimdeki adaptör de pek uyumlu değil 15W ve ısınma yapıyor, bilgi vererek yada mümkünse kutu içinde kablo olan orijinal şarj cihazı linkleri atabilir misiniz?

17 Comments
Galaxy S
Genele Orjinal Samsung adaptörlerinde "Made in Vietnam" yazıyor çakmalarında "Made in China (ya da başka bir ülke)" yazıyor. Üstelikle orjinaliyle kıyaslama yapın.
Ferhat-A34
Active Level 7
Galaxy S
travel adapter değil de power adapter yazmasına dikkat et.
MrJacked
Active Level 1
Galaxy S
https://ty.gl/pt2n9u67bmddj
Mesela bu linkteki ürünün orijinal olmasını umuyorum ama emin olamıyorum ve dediğin gibi travel adapter yazıyor.
0 Likes
Ferhat-A34
Active Level 7
Galaxy S
Travel adapter yazıyor, alma.

Herhangi bir teknoloji mağazasına gitmeni ya da Samsung Web üzerinden almanı öneririm. Çünkü çok sayıda Samsung çakması ürün var piyasada. Ben de bir tane sipariş etmiştim ama sahte olduğu için iade etmek zorunda kaldım.
ismailuygr
Active Level 2
Galaxy S
25 wattlık samsung adaptörler kablosuz olarak satılıyor diye biliyorum. Vatan, teknosa yada mediamarkt gibi mağazalardan güvenli olarak temin edebilirsin. Hepsiburada dan da satıcısı hepsiburada olanları alabilirsin. Samsung 45 wattlık adaptörü de var. Onlar kutuda kablolu olarak satılıyor.
Galaxy S
+1
MrJacked
Active Level 1
Galaxy S
Ciddi olarak söylüyorum aklıma hiç gelmemişti, teşekkür ederim.
ismailuygr
Active Level 2
Galaxy S
Ben teşekkür ederim
ismailuygr
Active Level 2
Galaxy S