cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Onu ui 7nin hiç heyecanı kalmadı sıfır.

(Topic created on: 03-04-2025 07:28 AM)
410 Views
GalaxyS23u
Active Level 8
Options
Galaxy S

S25 tanıtımıydı ocak şubat aylarında çıkacak haberleriydi derken baya heyecanla bekliyordum ama şimdi hiç umrumda bile değil. Yeterince geç kalınması, hali hazırda yeni alt orta seçmenlerin one ui 7 ile çıkması, resmi açıklama olmaması gibi sebeplerden ötürü sıfır heyecan sıfır istek. İsterse yıl sonu gelsin mehh. Siz hala heyecanla bekliyor musunuz ?

9 Comments
Galaxy S
Heyecanla değil ama bekliyoruz.
Daisy26
Active Level 6
Galaxy S
İlk duyduğumda ki gibi degil bir de ne zaman çıkacağı belli degil aylar sonra da gelebilir o yüzden beklenti / heyecan düşüyor
Galaxy S
En iyisi böyle olmak zaten hayatı büyük ölçüde kolaylaştıracak bir yenilik geleceğini sanmıyorum tamamen estetiğe oynamışlar
kenansbayram
Active Level 6
Galaxy S
S25 Ultra kullanıyorum, heyecanla bekleyin derim😊
TRAtaberk
Expert Level 1
Galaxy S
OneUI 7 nin dağıtımı ne zaman başlayacak S26 serisi çıkınca mı ??
S24 serisi için 7 yıl güncelleme sözü veriyorsunuz,beceremiyorsunuz,S25 serisini nasıl güvenip alsınlar ?
OLI88
Active Level 6
Galaxy S
1 yıl bekletip direkt oneui 8'e atlarlarsa şaşırmam.
DurukanAKDAG
Active Level 9
Galaxy S
Bir güncellemeyi bile veremeyen ACİZLER, VASATLAR SİZİ
Can_42
Active Level 4
Galaxy S
S25 serisi çıkalı 1 buçuk ay oldu. Gücelleme telefonlara nisanın ortasında anca veriliyor. Utanmaları da yok bunların. Amiral gemisi sınıfı telefon kullanıyoruz ama yaşadığımız rezilliğe bak, Apple'dan gram haz etmem ama güncelleme gelince aynı anda geliyor cihazlara. Ben bu S23 e 30 bin lirayı niye verdim şimdi? Samsung'un kara kaşı kara gözü için mi?
Recep-S25
Active Level 6
Galaxy S
Her harfine katılıyorum. İnan bu yüzden nefret ettim samsungdan ve s24 cihazımı satmaya çalışıyorum. Daha da bulasmak istemem bu markaya. En son s6 zamanında oldu benek bir durum s23e kadar samsung almadım. S24 te benim için son olacak.