cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Online müzik platformları hakkında

(Topic created on: 03-01-2023 08:10 PM)
abdurrahims23ultra
Active Level 7
Options
Galaxy S

Spotify'ın ses kalitesi mi daha iyi YouTube müzik'in mi? Bana önerir misiniz? 

Apple music'i kullanamadım onu demeyin.
12 Comments
Emrdpks21
Expert Level 2
Galaxy S
en iyisi apple aslında ses kalitesi vs olsun spotify vasatın iyisi youtube en kötüsü
0 Likes
system32exec
Active Level 7
Galaxy S
Bende S21 FE kullanıyorum + olarak Spotify En yüksek ses kalitesini seçiyorum ve gayet net cızırtısız yüksek sesli kaliteli oluyor. Dolby Atmoslu veya Dolby Atmossuz baya iyi bende. + Olarak YouTube müzik de öyle
0 Likes
Emrdpks21
Expert Level 2
Galaxy S
apple music kullanmadığınız için öyle geliyor apple da kayıpsız ses var deezerdada vardı sanırım
0 Likes
system32exec
Active Level 7
Galaxy S
Kuzenim yanımda iPhone 11 ile dinliyor hiçbir ferk yok
0 Likes
Emrdpks21
Expert Level 2
Galaxy S
var hocam kulaklıkta özellikle apple music geçilmesi çok zor uzamsal sesi vs olsun
0 Likes
SmsngEkoSystm
Expert Level 1
Galaxy S
En iyisi deezer bence HI FI özelliği var
0 Likes
Karga
Active Level 8
Galaxy S
Spotify, YouTube'dan çok daha iyi. Apple Music ve Deezer ise Spotify'dan daha iyi. Ama aradaki farkı iyice anlamak için iyi kulaklık kullanmak lazım. 200-300 kulaklıklarla HI-FI veya kayıpsız ses gibi özelliklerin yarattığı farklar anlaşılmaz. Eğer çok iyi bir kulaklık kullanıyorsanız o zaman Apple Music, ortalama bir kulaklık kullanıyorsanız YouTube dışındaki herhangi biri işinizi görür.
0 Likes
Galaxy S
Bende buds 2 pro var 24 bit hifi özelliği mevcut
0 Likes
Karga
Active Level 8
Galaxy S
Apple Music önerisi istememişsiniz. Deezer da güzel ama kullanmaya alışmak lazım. Spotify mı YouTube Music mi? Hiç düşünmeye bile gerek yok, Spotify. YouTube Music'in en iyi ses kalitesi bile Spotify'ın ortalama kalitesine denk.
0 Likes