cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Oneui7 den dolayı Ram Plus ı açmaya karar verdim.

(Topic created on: 05-18-2025 11:28 AM)
322 Views
kereewm
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Telefonum artık eskisi gibi arka planda uygulama açık tutma konusunda başarılı değil. Böyle bir cihazın(s21) bazen arka planda bilerek kapatmadığım uygulamaları kapatması hoşuma gitmemeye başladı. Good Guardians ta buna ait bir ayar var evet ama ben yine de Ram plus ı açmak istiyorum. Herhangi bir tavsiyeniz var mı? Telefonumda 8gb Ram var zaten. Ama bir de Ram plus ile 6 ya da 8 daha eklemek istedim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Ram plus extra ram eklemiyor sadece hafızadan bölüm ayırarak bellek yapıyor zaten hafıza bellekten daha yavaş bir de ram plus ı açtığınızda cihaz hafızaya daha zor ulaşır o yüzden ram plusı açmak çok saçma zaten😊

View solution in context

20 Comments
Solution
Galaxy S
Ram plus extra ram eklemiyor sadece hafızadan bölüm ayırarak bellek yapıyor zaten hafıza bellekten daha yavaş bir de ram plus ı açtığınızda cihaz hafızaya daha zor ulaşır o yüzden ram plusı açmak çok saçma zaten😊
kereewm
Expert Level 2
Galaxy S
Hmm evet olabilir. Neyse açmayalım o halde 😂. Yorumunuz için teşekkür ediyorum 😊
takobaba
Active Level 4
Galaxy S
benim s24 ultra kapatmaya gerek vsr mı
eno_s21FE
Active Level 5
Galaxy S
Kapat hocam gereksiz bir özellik
takobaba
Active Level 4
Galaxy S
performans düşüklüğü yaşayacaksam kspatmayauım
eno_s21FE
Active Level 5
Galaxy S
Yaşamazsın aksine hızlanır S serisinde pekde önemi olmayan bir özellik A serisinde acmak fayda edebilir
takobaba
Active Level 4
Galaxy S
kapattım şimdi bakalım neler olacak
Galaxy S
Performans artışı yaşarsınız😊
0 Likes
takobaba
Active Level 4
Galaxy S
256 GB 12 ram yeter artar ahhaha