Original topic:

OneUi 8 güncellemesi ile Dex problemi

(Topic created on: 10-02-2025 11:59 PM)
224 Views
kremasir
Active Level 6
Options
Galaxy S

Bugün s23 cihazımı güncelledim ve hemen bir problemle karşılaştım. Normalde dexi projeksiyona yansıtıp oyun kolu bağlayıp oyun oynuyordum. Ancak yeni güncellemeden sonra yansıtılan görüntü çok kmtü gözükmeye bağladı yazılar zor okunuyor vs. Kullandığım projeksiyon 1280×800 görüntü aktardığı için zaten dexi her bağladığımda uyumlu değil uyarısı alıyordum ama görüntü en azından düzgündü. Artık kullanılmaz oldu projeksiyon. Neyse dedim 1080p monitöre bağladım oyun oynuyorum ama bu seferde yeni bir adet çıkardı oyun kolu telefonumun ekranı kapalı olunca bağlantısı kesiliyor. Yani monitörde oyun oynarken telefonun ekranı zaman aşımına uğrayıp kapanırsa oyun koluda iptal oluyor. Bu arada oyun kolum yeni nesil orjinal xbox kolu ve önceden böyle bir problem yaşamıyordum. Bir artı özellik belirteyim ama önceden bu kolu kullanırken asla titreşim vermiyordu ama bu güncelleme ile titreşim vermeye başladı. Ama yine de tüm oyun zevkimi mahvedi bu hatalar. Ayrıca pil sağlığında da bir iyileşme yok forumda bazıları demiş ama onların öyle hissetmesinin nedeni büyük ihtimal güncelleştirmek için telefonun kapatıp açılması olabilir. Çünkü normalde kimse telefonunu sürekli yeniden başlatmaz ama bunu yapmak gerekli bir kaç günde bir çünkü ram şişebiliyor zamanla sürekli açık kalırsa telefon. Bu durumda haliyle performans problemlerine ve pilin hızlı boşalmasına neden oluyor. Yani telefonu güncelleştirip yeniden başlattıktan sonra telefonunuzun yüzde 3 ila 5 arasında daha uzun ömre sahip olması gayet normal. 1 haftaya kalmaz eski haline geri döner ama

14 Comments
acays22-23ultra
Active Level 10
Galaxy S
Hangi oyunu oynuyosun knk merak ettim
kremasir
Active Level 6
Galaxy S
Gamehub adında emulatör kurdum. Emulatör üzerinden de hollow knight oynuyorum
0 Likes
acays22-23ultra
Active Level 10
Galaxy S
Ohh süper valla knk. Bende pes 2013 😂
0 Likes
kremasir
Active Level 6
Galaxy S
Telefonun tam hakkını verememişsin ama olsun severiz pes 13
0 Likes
acays22-23ultra
Active Level 10
Galaxy S
Knk kirmasi ve oynamasi rahat mi onun. Benim bildigim su an için en optikize emülatörmus
0 Likes
kremasir
Active Level 6
Galaxy S
Baya iyi çalışıyor özellikle snapdragon işlemciyle
0 Likes
kremasir
Active Level 6
Galaxy S
Exynos işlemciler için düzgün driverlar çıkmamış o yüzden çoğu oyun ya açılmıyor ya da değişik hatalarla oynanmaz oluyor
0 Likes
acays22-23ultra
Active Level 10
Galaxy S
Senin telefon ne knk. Knk ben winlator ile oynuyorum 60 fps zor veriyo gamehub daha iyidir ekinim
0 Likes
kremasir
Active Level 6
Galaxy S
S23 var bende. Gamehub ile gta 4 denedim mesela 45 30 fos arası oynattı veya nfs most wanted 2012 oynadım onda da 20 30 fps arası oynayabildim
0 Likes