cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

OneUI 7

(Topic created on: 12-11-2024 12:52 PM)
331 Views
S21Fan-TabS8plus
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Herkese merhaba. Forumda OneUI 7 cihazıma ne zaman gelecek tarzında soruların sayısı arttı. Bu konuda durum şu, OneUI 7 şu an Beta 1 aşamasında test ediliyor. Belirli ülkelerdeki S24 serisi cihazlarla katılım sağlanıyor. Türkiye'de beta olmayacak. Yani, S24 serisi stabil OneUI 7 almadı.

OneUI 7'nin S25 serisiyle tam sürümü çıkış yapacak. Hangi cihazlara ne zaman geleceği net değil. Ekim ayındaki etkinlik sonrası tüm cihazların aynı anda alabileceğine dair bir tahmin yapmıştım, bakalım ne olacak.

Herkese teşekkürler 😊
6 Comments
AlperGüler
Active Level 10
Galaxy S
Bu güncelleme olayını kafa takanları pek anlamıyorum hani güncellemeler hep yeni modeller için geliyor yani one ui 7 diyelim çıktı s24 sorunsuzken s23te sorunlarda olabilir daha fazla güç tüketimi vs bu seferde eleştiriler başlar ondan dolayı geç gelsin sorunsuz gelsin şuan betaya dahilde olsak indirmezdim hatta kararlı sürüm gelince bile 1 ay beklemeyi düşünüyorum
Galaxy S
Yeni güncellemeler heyecan oluşturuyor o açıdan ben de seviyorum fakat dediğiniz gibi beklemekten başka bir şeye gerek yok 👍
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Yine sorulacak olsa da güzel bir açıklama olmuş. 👏 Hem kimse hiçbir zaman bu tarihleri bilmiyor ki.
Galaxy S
Aynen öyle
efwhan
Active Level 2
Galaxy S
türkiyede s24 serisine beta tahmini ne zaman gelir şuanda bende görünmüyor
0 Likes
Galaxy S
Hocam gelmeyecek onu demeye çalıştım 😁
0 Likes