cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

OneUI 7 Beta ile gelen muhteşem özellik!

(Topic created on: 03-16-2025 12:46 AM)
551 Views
Laudis
Active Level 4
Options
Galaxy S

S23U ile 2 gündür One UI 7 Beta sürümünü deneyimliyorum ve ne twitterda ne de reddite daha önce görmediğim bir özelliği sizinle paylaşmak istiyorum.

Bilindiği üzere telefonumuzu aracımızla eşleştirip bir müzik açtığımızda video kaydı başlatıldığı an çalan müzik duruyordu. Beta ile birlikte bu sorunu ortadan kaldıran bir seçenek eklenmiş ve muazzam olmuş! Youtube music ile açtığım şarkı halen çalarken video çekebiliyorum ve müzik durmuyor!

Bu özelliği aktif edebilmek için kamera ayarlarından gelişmiş video seçenekleri bölümüne girmeliyiz.

image

7 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Bu Android 15 özelliğidir. Doğrudan One UI içerisinde bulunmaz. Android sisteminin kendisinde varolan bir özelliktir. Muhtemelen bu yüzden One UI adı altında görememiş olabilirsiniz
Laudis
Active Level 4
Galaxy S
Evet olabilir. Teşekkürler..
mcan1940
Beginner Level 2
Galaxy S
Betayı nasıl indirdiniz
Laudis
Active Level 4
Galaxy S
Yabancı forum sitelerinde zip dosyası paylaşıldı. Yükleme adımları da tarif ediliyor. Biraz karmaşık ve riskli bir yöntem. Bilmiyorsanız veya deneyiminiz yoksa riskli bir işlem.
yusufagcadag
Active Level 5
Galaxy S
İşin kötüsü bunu 5-6 senelik Xiaomi mi9t telefonum da yapabiliyor. Hatta öyle ki, s23'e geçtiğimde bunun olmadığını görünce sinir olmuştum. Gerçi mi9t'nin yapabildiği bir çok şeyi s23 yapamıyor da neyse. Hadi ona da örnek vereyim, AOD xiaomi'de çook fazla ayar imkanı veriyor. Bizim s23'te aç kapa veya bildirim gelince açılsın falan dışında seçenek yok. Goodlock ile bir şeyler oluyor ama düzgün çalışmıyor.
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Aod özelleştirmeleri One UI 6.1 de kaldırıldı. Yeni One UI 7 lockstar eskisine göre çok daha stabil. Mi 9T zamanında kullandım çok harika bir telefondu ama yazılımı hep üzdü özellikle son güncellemesinden sonra bluetooth codeclerde sıkıntı yaşamıştım custom rom kurarak düzelttim.
ardaq31
Beginner Level 3
Galaxy S
Goodlockdada doğru düzgün bir şey yok ki zaten veya ben yapamadım
0 Likes