Original topic:

One ui8 hataları

(Topic created on: 09-18-2025 01:25 PM)
425 Views
strangers
Active Level 6
Options
Galaxy S

S25u kullanıcısıyım tavsiye etmiyorum çünkü klavyede tahmin özelliğini kullanıyordum güncelleme sonrası onu kendi kapatmış kilit ekranına yeni saat stili optimizasyon sorunu var isteğiniz yere konumlandırınca kendisi farklı bir yere stili taşıyor sayfa geçişleri ana ekrandan bahsediyorum takılma ve kasma var sayfa 1den 2 ye sağdan sola kaydırırken uygulama çekmecesinde kasıyor takılıyor en sıkıntısı benim için one ui7 de uygulamalar hızlı açılıyordu bu iyiydi şuan telefonda 4gb ram varmış gibi laglı droplu açıyor kasmadan açsa bile dediğim gibi 4gb ram varmış gibi uygulamayı yeniden başlatıyor 

4 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
1 tahmin özelliğini geri aç
2 Lock Star'ı kaldır
3 Ana Ekran verilerini temizle varsa HomeUp'ı kaldır
UzayM_S25U
Active Level 6
Galaxy S
İlk 20 dk böyle sorunlar olabilir.
0 Likes
Muhammed2109
Active Level 9
Galaxy S
Hocam yeni yüklediyseniz takılmalar vs normal. Birkaç saat geçsin, cihaz kendine gelsin öyle karar verin. Her güncelleme de insanlar aynı şeyi yapıyor, yükler yüklemez karar verebileceğiniz bir şey değil bu.
0 Likes
ÖzgürS25
Active Level 8
Galaxy S
Bir usb kablosuyla bilgisayar veya tablete bağlayıp cihazı tamamen kapatın. Yeniden başlatırken ses açma tuşu ile güç tuşuna aynı anda basıp recovery moda geçin. Cache temizliği yapın (wipe cache) ben de hiç bir sorun yok cihaz akıyor. Hatta haziran güncellemesi ile başlayan oyunlarda hayvan gibi ısınma sorunu da bitmiş
0 Likes