Original topic:

One ui 8 sonrasi pil sorunu

(Topic created on: 11-12-2025 12:52 AM)
267 Views
zeld2
Active Level 3
Options
Galaxy S

Selam millet, bende de olduğu gibi sanırım çoğu kişide One UI 8 sonrası pil sorunu, ekran süresinin azalması sıkıntısı var. **bleep** ettiniz mi bilmiyorum ama temel veya maksimum seçenekleri arasındaki adaptif seçeneği gitmiş. Ondan sonra bende de aynı şekilde pilin hızlı bitmesiyle ilgili sorunlar olmaya başladı. Telefonumu bile sıfırladım. Bilmeyenler için adaptif pil özelliği, senin gün içindeki ekran sürene, girdiğin uygulamalara ve ne kadar **bleep** kullandığına bağlı olarak kendini sana göre ayarlayıp mümkün olduğunca en düşük şekilde pil tüketmek. Fakat neden bilmiyorum, bu ayarın silindiğini **bleep** ettikten sonra batarya hızlı bitmeye başladı. 8.5 ile düzeleceğini umuyorum, iyi günler.

7 Comments
FS_alpha
Active Level 4
Galaxy S
Bende de 8 ile ufak bir düşüş oldu. Ama aşırı büyük degil. Mobik veride 8 saat alırken 7'ye düştü felan
zeld2
Active Level 3
Galaxy S
Bende suan 12 saat 14dk gozukuyor iyi mi evet iyi fakat yine de 8.5 ile biraz daha duzelecegini dusunuyorum
FS_alpha
Active Level 4
Galaxy S
Tabii ki düzelir. Aslında biz hepimiz one ui8 kullanıcısı olarak 8.5un betası olduk. Samsung'un amacı s26 serisinin daha stabil çıkması için hepimize 8 sürümünü verip 8.5.u daha iyi yapmakti
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Adaptif duruyor temele alınca gözüküyor yeri değişti
NobodyX
Active Level 6
Galaxy S
"Bende herhangi bir düşüş yok, aksine şuan daha iyi durumda."
Arkansas_wolf
Active Level 3
Galaxy S
One UI 7 kullanıyorum ben hala, yükseltmeli miyim?
zeld2
Active Level 3
Galaxy S
Genel düzeltmeler var daha temiz akici animasyonlar bazi yenilikler galaxy Ai da gelistirmeler obje silgisinde fln istersen gecirebilirsin ya da istersen 8.5 te gecersin