Resolved! Solved

Original topic:

One ui 8 ile gelen özellikler neler

(Topic created on: 10-08-2025 05:32 PM)
154 Views
sabırS22
Expert Level 3
Options
Galaxy S

Hepsini söyleyebilirmisiniz lütfen

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Allperen
Active Level 7
Galaxy S
Teşekkür ederim bu güncellemede cidden kayda değer bişey gelmemiş sanırım söyleyecek bişey bulamıyo insan 😅

View solution in context

Solution
serhatz04
Active Level 6
Galaxy S
Hocam neredeyse değişen bir şey yok. Sadece saat stili ve ufak tasarım değişiklikleri var.

View solution in context

8 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Kilit ekranı saat stili
0 Likes
Allperen
Active Level 7
Galaxy S
Kilit ekranındaki yeni saat stili, arayüz animasyonlarına ufak iyileştirmeler, S24 serisine Now Brief, yine S24 ve üstü serilere gelen yapay zeka özellikleri (bende olmadığı için hatırlamıyorum), dosya uygulamasına ve bazı uygulamalara görsel değişiklikler gibi ufak tefek yenilikler geldi. Sayılacak çok da önemli bir şey yok aslında. One UI 8 değil de UI 7.1 denilmesi lazımdı bence.
sabırS22
Expert Level 3
Galaxy S
Hepsini biliyorum maalesef😭 bazi yerlerde gizli gizli getirilmiş yeni ozellikler var onları istiyordum
Allperen
Active Level 7
Galaxy S
O zaman bildiğim birtane özellik var gizli veya bilinmeyen bişeymi bilmiyorum ama söyeleyim😄: galeride ayarlara gelip galeri hakkında kısmında sürüm yazısına bir kaç defa basarsan "galaxy lab" açılıyor orda "private albume" gibi bir seçenek gelmiş. Albümleri kilitlemek gibi ama bunun içerisine attıklarını dosyalardan veya başka bir uygulama aracılığıyla göremiyorsun tamamen gizliyor.
sabırS22
Expert Level 3
Galaxy S
Çok çok teşekkür ederim kralsınız onuda biliyorum maalesef😅 bende size bir ozellik soyleyeyim gelismis ozelliklerden labs ayarlarina girin Geriye kaydırma önizlemesi diye bir secenek var kenardan tutup yavasça geriye kaydirdigimizda guzel bir animasyon oluyor
Solution
Allperen
Active Level 7
Galaxy S
Teşekkür ederim bu güncellemede cidden kayda değer bişey gelmemiş sanırım söyleyecek bişey bulamıyo insan 😅
sabırS22
Expert Level 3
Galaxy S
Bencede hocam
Solution
serhatz04
Active Level 6
Galaxy S
Hocam neredeyse değişen bir şey yok. Sadece saat stili ve ufak tasarım değişiklikleri var.