memircomm
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba s21 fe kullaniyorum ve one ui 8 guncellemesini bekliyorum. Dedikleri gibi oem kilidi acma tusu olmayacak mı? Bu benim icin cok onemli cunku s21 fe son buyuk guncellemesi one ui 8 5 olacak ve destegi kesilecek nende cihazi custom romlarla ayakta tutmayi hedefliyorum. Oem kilidi kaldirilirsa bittim diye bilirim.
6 Comments
系-ZɅPHƘIΣŁ-系
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy S
Oem i açık bırakıp Ui8 e güncelleme sakın. Açık kalarak kilitli kalıyor kapatamıyosun ki bu da çok fena güvenlik açığı oluşturuyo
memircomm
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy S
Suanda acik oem kilidim. Ben bir custom gelistirici oldugumdan bu konu benim icin cooook önemli eger oem guncellendikten sonra kapanmiyorasa acik birakacagim. Ama bizim gelistiriciler yine bir sekilde acmanin yolunu bulur.
memircomm
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy S
Ya da en kotu ihtimal ile one ui 8 in custom rom versiyonunu bekleyecegim boylelikle twrp ile kurup hic oem kilidim kapanmayacak
Siberizm
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy S
Gizlendi sadece. Android sisteminde hala var. Onu da kaldıramazlar zaten. Açılır bir şekilde. Sadece nasıl ulaşılır henüz çözülemedi
CakieJoy
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy S
one ui 7de açık bırakıp güncelleyebilirsiniz çok yüksek ihtimalle acik kalicaktir
Andeつ
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy S
odinden ui7 bootloader kullanabilirsiniz ui8 bootloader kullanmak yerine bazı cihazlarda çalışıyor.