cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One ui 8 ayarlar konsept 2.tasarim

(Topic created on: 3 weeks ago)
204 Views
FurkanA345G
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Buyrun 2.ci tasarim 1.ci tasarim dikkate alınarak değişiklik yapıldı. Geri dönüşleriniz ile tasarim yapılıyor 

image

12 Comments
Galaxy S
Bir tavsiye vereyim illaki arayüz tasarımı yapacam diyorsan İnternetten önce farklı ui lerden ilham al ve ona benzetmeye çalış. Şu ana kadar attıkların berbat maalesef
FurkanA345G
Expert Level 2
Galaxy S
Şuan samsung şuan kini benzerini yaptım aynısını yapmam Apple itel gibi😂😂😂
0 Likes
Galaxy S
Bu hicbirseyin benzeri değil ayarlar ekranında böyle bir yazı tipi yok böyle bir dizayn yok ayarlar yazısı ortada bile değil. Bunu ne amaçla yaptın? umarım eğlence içindir
0 Likes
FurkanA345G
Expert Level 2
Galaxy S
Canva dan yaptım PC deki kağıt boyutu mobil de farklı PC de buyuk telefonda küçük telefon aşmayacak şekilde tasarlıyor zaten eğlence amaçlı
0 Likes
FurkanA345G
Expert Level 2
Galaxy S
Samsung kod ile tasarlıyor ben görsel ile
0 Likes
Galaxy S
Alakası yok bundan kat ve kat daha iyi olabilir tasarımlar
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
Çok fazla beğenmediğim tarafı var. Yazı fontları baya kötü, daha düzgün bir tane kullanılması lazım. Ekrandaki alan bence çok verimsiz kullanılmış, sırf profil kutusu için anlamsız kocaman bir alan var. Resim daha küçük olup kutunun sağına, diğer bilgiler de kutunun soluna koyulabilir (direkt olarak samsungun tasarımını söylemiş oldum, ama bence zaten en ideal tasarım o). Kategorilerin içindeki ayarları ayıran çizgiler çok kaba. Daha ince, kullanılan gri tonundan biraz açık renkte, kenarlardan boşluk bırakılarak ve çizginin kenarları kıvrımlı olarak yapılabilir. Ayrıca kategorilerin yatay olarak sağ ve sol kenarında çok fazla gereksiz boşluk var ve kısaca alan kaybı. Şahsen direk kenarlara yapışık olmasını tercih ederim ama biraz boşluk olmasında sorun yok. Ayrıca ayar ikonlarının arka planlarının rengi de çizgi için dediğim gibi gri tonunun biraz daha açığı olmalı. Bir de, ikon arka planları ortalı değil onun fârkında olduğunu varsayıyorum.

Bunları dikkate alarak umarım sonrakinde daha iyi bir iş ortaya çıkarırsın :)
0 Likes
FurkanA345G
Expert Level 2
Galaxy S
Canvada onu ayarlanmiyor
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
Onu derken hangisi? Çok fazla şey saydım da yazıda
0 Likes