Original topic:

One ui 8.5

(Topic created on: 02-11-2026 08:53 PM)
617 Views
OğuzS25Iphone16e
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Samsung çalışanlarının üzerinde ek mesai yaptığı, harıl harıl çalıştığı one ui 8.5 hüsranı hakkında ne düşünüyorsunuz? Dan.dik olmayan güncellemelere aç kalmış samsung kullanıcılarına bir darbe daha vuran bu adeta şaka gibi bu güncelleme de hala kasım kasım kasılan quick paneli, instagrama girerken bile kasan harika animasyonları piyasadaki tüm markalardan daha beter olan kilit ekranı özelleştirmelerini zaten getirdekileri 2-3 dan.dik yenilikten biri olan çakma hap tasarıma 1 animasyon eklemeye bile üşendiklerini görmek için youtube'a one ui 8.5'in mükemmel yeni ve son betası 4 yazarak ulaşabilirsiniz hemde çok sevilen işlemcisi jet hızında olan ama dan.dik ui sağolsun yarısı kadar bile performans veremeyen samsungun kağıt üstünde amiral günlük performansta abi beni bi sal telefonu s25 serisinde

6 Comments
Galaxy S
İzleyeyim bir bakayım hocam
Galaxy S
Valian speaks tech kanalına bakmanı tavsiye ederim yanlılar mı artık bilmiyorum ama diğer kanallar açık açık kasan yerleri kesiyor
Galaxy S
Baktım, o kadar kötü olmadığını deneyiminin güzel olduğunu söylemiş. Fakat süreklilik yok örneğin spotify widget animasyonu yine ilk seferde çalışmazken diğerlerinde çalışıyor. Bence quick panel lag'ı ve kilit ekranı düzenleme lag'ı hala devam edecek. Fakat şaşırdığım konu o kadar şeyi test etmiş hava durumu widgeti kasıyor mu ona bakmamış
Galaxy S
Paragrafta yazdığım şeylerin olmasına kesinlikle müsamaha gösterilemez süreklilik falan bilmem kesinlikle kalitesizlik ve uşengeclik sonucudur...
CyberHakim
Expert Level 5
Galaxy S
Bence aynı 7 gibi olur 😗
FS_alpha
Expert Level 5
Galaxy S
One ui8.5 deneyimlerim şöyle özetlenebilir:

Ram yönetimi ve pil süresi bir tık iyileşti ama tatmin edici değil

Buglar hala tam gaz devam ediyor maşallah. Beta beta diye göz ardı ediyoruz da bakalım kararlı sürüm çıkınca Samsung fanboylar ne ile göz ardı edecek.

Animasyonlar aynı dediğin gibi 2 3 tane şey eklenmiş 😂

Görsel iyileştirmeler full Apple'dan alınmış.

Yeniliklerden ise quick panel ve yeni max pil tasarrufu güzeldi kalanlar tatmin etmedi

Eskiden Android özgür diyorduk ve one ui8de OEM kilit kalkması ile bu özgürlük kısmen bitmişti. One ui8.5da da hala OEM kilit yok şahanesin samsung 👏

Kısacası gene bir Samsung klasiği olacak. Buglı ve 0 stabil.

Bu arada Ben one ui8.5'dan çok Samsung'dan fanboyların yeni bahanelerini merak ediyorum