Resolved! Solved

Original topic:

One ui 8.5 video çekimi

(Topic created on: a month ago)
185 Views
Angelus_S24Fe
Active Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba.One ui 8.5 güncellemesini yükledim fena değil bence ama söyle bir sorun gördüm.İkili kamera kullanarak Video kaydetmeyi kapatmışlar.Neden böyle bir sey yapma ihtiyacı duymuşlar anlamadım halbuki çokta kullanışlı bir video ayarıydı.Kamera ayarlarına baktım ama hicbir iyileşme yok.Sadece fotoğraflarla yapay zeka muhabbeti iyi olmuş çokta önemli bir güncelleme gibi gelmedi bana.One ui9 u beklicez sanırım..

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Camera assist uygulamasından açılıyor çift kayıt

View solution in context

0 Likes
Solution
serhatz04
Expert Level 5
Galaxy S
Camera assist'e taşıdılar ayarı.

View solution in context

Solution
Galaxy S
Bahsettiğiniz "İkili kayıt" özelliği kapatılmadı veya kaldırılmadı. Hatta ayrı bir uygulama yüklemenize de gerek yok. Çift kayıt, "Kamera > Video > Hızlı Kontroller" sekmesine taşındı. Kamera uygulamasını açın, video sekmesine geçin, sağ aşağı kısımdaki ikonu 4 tane noktalı olan butona tıklayın, açılan panelde sağa kaydırınca göreceksiniz. Ekran görüntülerini ilave ettim. Camera Assist uygulamasını yüklemek mecburiyetinde değilsiniz.1779119055412.jpg1779119055422.jpg

View solution in context

9 Comments
Solution
Galaxy S
Camera assist uygulamasından açılıyor çift kayıt
0 Likes
Angelus_S24Fe
Active Level 4
Galaxy S
🙏👏simdi gördüm tesekkur ederim
Galaxy S
Ne demek kardeşim🙏
0 Likes
Muhittindr
Active Level 7
Galaxy S
Nerden Yapıcaz Bu Camera Assit dediğiniz
Galaxy S
Goodlock üzerinden indirin.
Solution
serhatz04
Expert Level 5
Galaxy S
Camera assist'e taşıdılar ayarı.
Angelus_S24Fe
Active Level 4
Galaxy S
Evet gördüm teşekkür ederim🙏
Solution
Galaxy S
Bahsettiğiniz "İkili kayıt" özelliği kapatılmadı veya kaldırılmadı. Hatta ayrı bir uygulama yüklemenize de gerek yok. Çift kayıt, "Kamera > Video > Hızlı Kontroller" sekmesine taşındı. Kamera uygulamasını açın, video sekmesine geçin, sağ aşağı kısımdaki ikonu 4 tane noktalı olan butona tıklayın, açılan panelde sağa kaydırınca göreceksiniz. Ekran görüntülerini ilave ettim. Camera Assist uygulamasını yüklemek mecburiyetinde değilsiniz.1779119055412.jpg1779119055422.jpg
Angelus_S24Fe
Active Level 4
Galaxy S
Tesekkur ederim🙏