cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One ui 7 sonrası bildirim paneli

(Topic created on: 05-01-2025 09:26 PM)
183 Views
marveldrstrangemaxim
Active Level 6
Options
Galaxy S

S23 Ultra'ya One UI 7 yükledim, bazı sorunlar yaşadığım için bu toplulukların çoğunun tavsiyesi üzerine sıfırlama işlemini yaptım ve bütün sorunlar çözüldü. Eskiden sol üstte istediğimiz kadar bildirim sığabiliyordu (alana sığabilir kadar), şimdi sadece son 3 bildirimi gösteriyor ve daha fazlası için sadece bir nokta simgesi var. Bu durum nasıl düzeltilebilir? Tüm ayarlar kısmına baktım ama bulamadım maalesef.

12 Comments
Eğecik
Active Level 9
Galaxy S
One ben de bulamadım hocam ve rahatsız ediyor beni de bu durum.
Galaxy S
One UI 7'den bizden alınan özellikler canımı çok sıkıyor cidden. Çok fazla kasma, donma yaşadım. Buradaki arkadaşların çoğu, sıfırlama işlemi uygulayınca düzelir dedi. İşlemi uyguladım ve cidden düzeldi. Evet, One UI 6'dan çok ufak bir hız farkı var. Ana ekranı daha fazla kişiselleştirebilmemiz güzel olmuş. Onun dışında pil simgesini ve Now bar'ı da beğendim. Ancak S23 Ultra'ya gelmeyen Now brief, videolarda audio eraser ve pil ömrünü gösteren pil sağlığı özelliklerinin olmaması canımı **bleep** cidden.
Eğecik
Active Level 9
Galaxy S
Now Brief ve pil sagligi bizde de yok hocam halen. S24+ cihazım var yuksek ihtimalle sonraki güncellemede gelir. Yani... Umarım gelir😂
Galaxy S
Gemini'yi en alttan kaydırma hareketiyle çok kolaylıkla aktif edip sorular sorabiliyorduk. Şimdi illa iPhone tarzında bir tuşla bunu yapma zorunluluğu getirilmesi çok kötü oldu. Ben Gemini'yi **bleep** kullanırdım ancak güç tuşuna uzun basmada, bende tüm sesleri aç veya kapat gibi çok kullanışlı bir özelliği atamıştım. Bana bu ikisinden birini seçme zorunluluğunu vermelerini de hiç beğenmedim.
Eğecik
Active Level 9
Galaxy S
Neyse ehocam. Alışmamız lazım özelliklere😂
0 Likes
noname24
Active Level 7
Galaxy S
Alttan kaydırmanın gitmesi çok kötü oldu haklısınız
noname24
Active Level 7
Galaxy S
Pil sağlığı aslında var ama ülkemizde mevcut değilmiş dendi ama kendi kaynağım yok
Galaxy S
Evet bu durum csc kodlarının farklı olan bazı kişiler almış bu özelliği umarım yakında bize de gelmiş olur 🙏
0 Likes
FurkanA345G
Expert Level 3
Galaxy S
Sığabilmesi için kısıldı ama öncelikli bildirimler geldi onu kurcalayin