cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One ui 7 güncellemesini nasıl yapabilieim

(Topic created on: 03-15-2025 09:41 AM)
360 Views
s23ultra555
Active Level 1
Options
Galaxy S

S23 cihazına one ui 7 güncellemesini yapmak istiyorum ama bir türlü link vs bulamadım nasıl yapacağımı ve link atabilecek olan arkadaş var mıdır acabaa

14 Comments
aliysnm
Active Level 7
Galaxy S
Benim bildiğim, hem yurt dışı için hem de beta dolmuş. Eğer yine de yaparım diyorsan, XDA forumunda yöntemler var.
Kazikate
Active Level 10
Galaxy S
Yazılım güncellemesini yine alabilir. Tam sürüm çıktığında sadece tam sürümü yine elle kurmak zorunda kalacak onu kurduktan sonra yine güncellemeler normal bir şekilde gelecek.
aliysnm
Active Level 7
Galaxy S
Bootloader'ı kapatması lazım ve tam sürüme geçmesi lazım ancak bir One ui 7 için cihazımın orijinalliğinin gitmesini istemezdim ben şahsen
0 Likes
Kazikate
Active Level 10
Galaxy S
Bootloader kilidine gerek yok. Bilgisayar olmadan Sideload ile kurulabilir tıpkı normal bir güncelleme gibi.
aliysnm
Active Level 7
Galaxy S
O kadarını bilmiyorum sideloader ilemi yükleniyordu bilmiyorum ben sadece One UI 7 gsi tarzı şeyler denediğim için elimdeki s24+ a pekte dokunmak istemiyorum a15de 1 kere One ui 7 gsi denemiştim o da twrp ile system bölümüne flashlanan
0 Likes
Kazikate
Active Level 10
Galaxy S
Ona hiç gerek yok. Sideload menüsü cihazda olan bir menü istediğin güncelleme dosyasını seçip yüklemeni sağlıyor. Bu menüye ulaşmak için bazı adımlar var sadece. Rahat bir işlem yani.
aliysnm
Active Level 7
Galaxy S
Bir ara denerim artık ama cesarette lazım orijinalşikten çıkacak sonuçta
0 Likes
Kazikate
Active Level 10
Galaxy S
Garantiyi etkilemiyor diye biliyorum. Zaten resmi bir yazılım o yüzden sıkıntı olmaz.
aliysnm
Active Level 7
Galaxy S
Hiç bir fikrim yok bu konu hakkında çünkü hiç sideloader kullanmadım orijinallik gidermi gitmezmi bilmem eğer yanlışım varsa söyleyin düzelteyim adam yanlış anlamasın
0 Likes