cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One ui 7 beta hk.

(Topic created on: 02-20-2025 08:55 PM)
351 Views
hamzax_59
Active Level 5
Options
Galaxy S

S24 ultra kullanıyorum yurt içi garantisi devam ediyor cihazıma one ui 7 betayı Manuel olarak pcden kurmak ne kadar mantıklı bi sıkıntı olurmu yardımcı olurmusunuz kafam çok karışık 

10 Comments
S24UltraKing
Active Level 4
Galaxy S
Aynı tel bende de var ben beklemeyi tercih ettim tercih meselesi tamamen zaten adı üstünde beta sen bide yasal olmayan açıdan yüklemeye çalışırsan cihaza kalıcı zararlar verirsin ayriyeten boatloader in açılacağı için knox sayacın atacaktır yani kısaca bu konuda bilgili değilim ama muhtemelen cihazın garanti dışı kalıyor.
Galaxy S
Cihazın garanti dışı kalma durumu söz konusu değil, yanlış bilgi. Orijinal beta yazılım yüklediğin için sorun teşkil etmiyor ve sayaç artmıyor. Cihaza kalıcı zarar da verecek bir durum da yok ortada. Yüklemek görece kolay bir işlem. Yanlış yazılım kurmadığın sğrece sorunsuz yükleniyor. Tamamen tercih meselesi. Merak ediyorsan geçebilirsin. Ben yükledim ve gayet stabil çalışıyor sürüm. Beta 4'teyim. Ana sürüm gelince de onu yükledikten sonra hiçbir sıkıntı olmadan devam edeceğim.
0 Likes
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy S
Az bir şey daha dişinizi sıkın. Beta 4 son beta sürümü diyorlar. Yani One UI 7'nin yayınlanması artık an meselesi dostlar.
hamzax_59
Active Level 5
Galaxy S
6 beta çıkacak diyorlardı hangisine inanacaz biz
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy S
6 beta olacağını sanmıyorum. Şu sızıntı yapanlar bazen abartıyor.
hamzax_59
Active Level 5
Galaxy S
İnşallah cano görücez bakalım
hamzax_59
Active Level 5
Galaxy S
Acaba şu son beta ne kadar sürer ama eğer 4. Beta son ise
0 Likes
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy S
Son beta max 1 hafta sürer diye tahmin ediyorum dostum.
hamzax_59
Active Level 5
Galaxy S
İnşallah ya