cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One ui 7 bekleyenlere kızmayın!

(Topic created on: 4 weeks ago)
405 Views
edzkhrmn
Active Level 3
Options
Galaxy S
Arkadaşlar kendi görüşümdür, gözlemlediğim bir konuyu yazıyorum size. Burada yeni güncelleme bekleyen, soran veya sabırsızlanan arkadaşlara konu açtıkları için bile tepki var ama bu tepkiyi gösteren arkadaşlar hata ediyor.

Atladığınız çok önemli bir detay var bu insanlar bu kadar yüksek paraları sadece o telefon için vermiyor, markanın sağladığı teknoloji ve birkaç senelik yenilik ve iyileştirmelerini de satın alıyor aynı zamanda. Bu detayı atlıyorsunuz. Kimse tek başına sadece 1 senelik teknoloji için bir cihaza bu kadar para vermez, o yüzden insanların yenilikleri tam zamanında almak istemesine, sormasına veya sitem etmesine laf edip durmayın. 

İnsanlar haklılar, paralarının karşılığını alamıyorlar ve bunun tek sorumlusu samsung. 

Edit: Sürekli aynı konu açılıyor diye şikayet eden arkadaşlar bir yere kadar haklısınız ama burda bile hatalısınız. Sebebi çok basit. Bu insanlar haklı olduklarını, haksızlığa uğradıklarını düşündükleri için konunun sürekli güncel ve yukarda kalmasını, tartışılmasını istiyor olabilir mi? Forumda bu tepkinin sürekli canlı tutulmasını istemeleri normal değil mi? Bence biraz daha sakin olun ve bazı şeyleri görmezden gelin. 
8 Comments
burhanemr
Active Level 5
Galaxy S
👏👏👏
icagatay
Active Level 4
Galaxy S
Evet, bu tepkiye de anlam vermek güç. Bu kadar hypelanan bir güncellemenin S24 serisine bile dağıtılamamış olması insanların tepki göstermesi için yeterli bir sebep. Umarım çıktığında sorunsuz bir deneyim yaşatır.
beyazad-s23
Active Level 7
Galaxy S

Tebrik ediyorum seni.. Madem bana guncelleme destegi sunmaya soz verdin bunu da yap. Biz parayı geciktirmeden verdik mesela

alii666
Active Level 4
Galaxy S
Aslında tüketici hakem heyetine bundan dolayı başvuru yapılsa telefon iadesi bile yapılabilir çünkü satarken yaptıkları reklamı yerine getirmiyorlar
beyazad-s23
Active Level 7
Galaxy S
Her yıl bir büyük guncelleme dememisler miydi? 2 ay geçti hala yok
Ümmet05
Active Level 8
Galaxy S
Bende kendi adıma cevap vereyim tepki verenlerden biri oldugum için söz hakkı doğdugunu düşünüyorum 😂 benim tepki verdigim konu sadece, uı7 nezaman gelecek sorusu.. buna kızma sebebimde şu. Forumda yüzlerce binlerce kez aynı soru sorulduğu ve soruya cevap verilemediği halde hala insanların aynı gereksiz soruyu sorması. Merak edebilirsin eyvallah. Ama az da araştır diyorum onlara. Forumun arama kısmına uı7 yaz zaten aynı postun laciverti moru kırmızısı hepsi çıkacak boşuna gönderi kirliliği yapmaya gerek var mı? Olay bu seninde atladıgın kısım bence bu. Yoksa tabiki o kadar paralar ödüyoruz bende kızıyorum kuzmıyo değilim. Bende merak ediyorum arada bir nezaman gelecek diye. Ama 1 tane post açmadım zaten yüzlercesini görüyoruz. Eminimki o arkadaşlarda görüyordur. Sırf post açmış olmak için açıyor insanlar başka bi açıklaması yok bunun. Yada forumu incelemiyorlar. İncelemiyosalarda e bi zahmet incelesinler ozaman burda ne işleri var ben sorumu sorayım cevabımı alayım gerisi umrumda değil oluyo bu iş. Buda büyük bir bencilliktir.
Evet cok gecikti tabiki tepki vermeliyiz tepkilere asla bişey demedim (sadece uı7 gelmedi diye apple yada başka bir telefona geçecegim diyenlere şunu sordum geçecegin modelde bu geciken yapay zeka özelliklerini bulabilecek misin bulamayacak mısın?? Hiçbiride cevap veremedi orasıda ayrı) Yani kısacası uı7 nezaman gelecek sorusu hiçbir şekilde tutarlı bir soru değil. Hem aynısının ama nezaman gelecek sorusunu kimse sormasın artık. Forumda yüzlerce aynı soru olması sebebiyle. Şükür azaldılar zaten.
Galaxy S
Tepki "OneUI 7 ne zaman gelecek" sorusu için. Bu forumda 1000 tane soru var. Arama kısmına yazsalar zaten bütün cevapları alacaklar
0 Likes
edzkhrmn
Active Level 3
Galaxy S
Haklı olarak aynı konudan defalarca kez açıldığı için şikayet eden arkadaşlar bir yere kadar haklı evet ama insanlar güncel olarak konu tartışılsın, alt sıralara düşmesin gayesiyle bunu yapıyorlardır. Flood amaçlı veya ilgi çekme amaçlı yaptıklarını düşünmüyorum. Bence bu arkadaşlarla tartışmak yerine haklı oldukları için bazı şeyleri görmezden gelmek daha etik olacaktır. Sanırım moderatörlerde aynı şekilde düşünüyorlardır.