cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One ui 7 beklemece

(Topic created on: 02-08-2025 11:51 PM)
422 Views
AlperGüler
Expert Level 2
Options
Galaxy S

image

Şu an forumca şu şekilde bekliyoruz. Açıkçası ben bile yüklemek için en az 1-2 ay beklerim diyordum ama şu an sanki geldiğinde bu hayattaki amacımı tamamlamış gibi hissedeceğim. Yine de fazla beklentiye girmek istemiyorum.

Bu arada aklımda birkaç soru var:

1. S24 ile S24 Plus arasındaki farklar neler? Boyut ve batarya kapasitesi dışında dikkate değer bir **bleep** var mı?

2. Galaxy Watch 4 Classic’ten Watch 7’ye geçmeye değer mi? Dönen bezel’in kaldırılması bana mantıksız geliyor, o yüzden Watch 8’i beklemeye daha sıcak bakıyorum. 

3. Huawei'nin el hareketleriyle içerik kopyalayıp başka bir cihaza aktarma gibi daha estetik paylaşım özellikleri var. Samsung’da eskiden buna benzer şeyler vardı ama şu an yok. Apple da NameDrop gibi bir şey geliştirdi ama Samsung hâlâ Quick Share’de takılı kalmış gibi. Bana oldukça yavan geliyor. Sizce Samsung neden bu konuda daha yenilikçi davranmıyor?

14 Comments
Galaxy S
1. Sorunda hayır aşırı far.k yok sadece batarya ve ekran fa.rkı var 2. Sorun ise watch 7 yerine 6 clasicc alırdım evet baya far.k var sensörü, ekranı, işlemcisi olarak.
3. Soruna gelirsek haklısın bazı konularda geri kaldı diyebiliriz 😊
alperbbb
Active Level 5
Galaxy S
Dayı bu a55'in checkfirm de byd1 ne anlama geliyor biliyor musun
Galaxy S
Valla bilmiyom kardeşim 😂 Alfatürk'e sorabilirsiniz o anlıyor bu işlerden 😊
alperbbb
Active Level 5
Galaxy S
Denk gelirsek artık 😂
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
O sizi bulur 😂 moderatör'lerden birisi olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam
alperbbb
Active Level 5
Galaxy S
2dk sonra buldu zaten 😂
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Şubat ayına ait Android 15 testi var birde şuan en güncel testi Android 14 e ait Şubat güvenlik yaması

A556EXXS6AYB3/A556EOJM6AYB3/ A556EXXS6AYA1
0 Likes
alperbbb
Active Level 5
Galaxy S
O zaman şöyle muhabbet mi olucak martta Şubat güvenlik güncellemelesi haziranda da ui7 olucak
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
O kadar gecikme yaşanmaz herhalde bekleyip göreceğiz 🙏
0 Likes