cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One ui 7 Guncelleme

(Topic created on: 02-07-2025 10:56 AM)
616 Views
samglb
Active Level 4
Options
Galaxy S

Bu guncellemeyi daha once bellirttigim gibi bu yil icinde gelecek ve dedikodulara gore 7ila 15 subat ayinin yarisi denmekteydi. Benim kendi fikrime gore samsung stratejisi bu yazilimin dagitilmasi demek s25 satisi azalmasi demek cunku android dunyasinin en jyi yazilimi bundan dolayi meraklilari alisa biraz tesvik yani one iu 7 beklemek gerekiyor benim inancima gore 10-16 arasi verecektir. Yani umarim yarin verilir beklemek ve samsung anlamak mi gerekiyor bilinmez umarim guzel olur hersey 

19 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bu yıl içinde gelecek 😂
0 Likes
samglb
Active Level 4
Galaxy S
Kesinlikle oyle 😊
0 Likes
Galaxy S
Apple ile arasında ki en büyük **bleep** bu ve kapanmayacak gibi duruyor. Adamlar Eylül de telefon çıkarken şak diye veriyor bütün güncellemeyi telefonlarına, bizimkiler takvim bile yayinlayamiyor.
samglb
Active Level 4
Galaxy S
Belirsiz bir guncelleme
0 Likes
Galaxy S
İnşallah one ui 7 diye bir şey vardır. Çünkü git gide sanki ütopik bir hayalmiş ve bize hiç gelmeyecekmiş gibi hissetmeye başladım 😂
samglb
Active Level 4
Galaxy S
Gelir gelir de ne zaman gelir bilinmez
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Androidde bütün telefonlara aynı anda yazılım vermek mümkün değil
Galaxy S
Tabi ki mümkün değil fakat takvim yayınlayabilir. Ayrıca bunun en kabul edilebilir olayı yazılımı tanittiktan sonra üst segmente aynı gün dağıtımıdır.
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
İlk Defa Böyle Büyük Bir Güncelleme Yapıyorlar Üstünden Hemen Kalkamamışlar Belliki (:
0 Likes