cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One ui 6.1.1

(Topic created on: 09-12-2024 10:42 AM)
248 Views
karaaslanakif
Active Level 2
Options
Galaxy S

Arkadaşlar hepimiz maalesef görüyoruz ki hâlâ Türkçe dil paketi yok. Birtakım yeni özellikleri kullanmak için. Yani anladık, hadi Türkçe paketi yapamıyorsunuz da var olan şeyi neden kaldırırsınız? Yani çeviri kullanmak için kalemi çıkardığımızda kalemdeki çevirisinde (S24 Ultra) Türkçe çeviri vardı, şimdi yok. Gerçekten hayret.
8 Comments
Adclly67
Beginner Level 3
Galaxy S
Samsung çoğu konuda Huawei den geride ve Türkiye ye yeterince destek vermiyor önemsiz onlar için. Ayrıca pilleri kötü çabuk bitiyor.
karaaslanakif
Active Level 2
Galaxy S
Ben cihaz konusunda çok bir eleştiri getirmem. S24 kullanıyorum, bence yazılım açısından ve özellikle yapay zeka özelliklerinin Türkçe desteği konusunda on numara bir cihaz. Ancak Türkçe dil paketlerinin böyle geciktirilmesini eleştiriyorum. Hele ki içinde olan, var olan bir özelliğin kaldırılmasını hiç anlamıyorum. Pil konusuna gelince, dediğim gibi telefonun kendisinden bir şikayetim yok. Gece saat 2'de hala yüzde 40 civarı bir pilim var ve telefon da çok güzel.
0 Likes
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
basılı tutarak metni seçtirtip yapıyor artık,önceki sayfayı komple çeviriyordu.
0 Likes
karaaslanakif
Active Level 2
Galaxy S
Denedim olmadı dil desteklenmiyor diyor
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
internet eklentilerden dil çevirisi ve dil paketlerini indirdin mi1726138961785_1726138961754_0.jpg
0 Likes
karaaslanakif
Active Level 2
Galaxy S
O ayarı yapamadım da onun kalemdeki çeviriye faydası oluyor mu
karaaslanakif
Active Level 2
Galaxy S
Bende senin o görseldeki gibi Bi sayfa çıkmadı
karaaslanakif
Active Level 2
Galaxy S
Altyazılar var altında da indirim ve tasarruflar diye bi şey çıkıyor başka bi şey çıkmıyor