cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One ui 6.1.1 sonrası otomatik engelleyici

(Topic created on: 2 weeks ago)
242 Views
merzifonlu
Active Level 5
Options
Galaxy S

Otomatik engelleyici açıkken bilinmeyen uygulamaları yükle kısmında herhangi bir uygulamaya izin veremiyorduk. Ancak one ui 6.1.1 güncellemesi sonrası burada uygulamalara izin verilebildiğini keşfettim ya da bu bir hata ve yalnızca benim telefonumda böyle gözüküyor. Bu nedenle merak edip bu konuyu açtım. Söz konusu güncellemeyi yaptıktan sonra sizlerde de böyle mi acaba durum?

image

14 Comments
Arif33332
Active Level 7
Galaxy S
Aynı aynı
0 Likes
merzifonlu
Active Level 5
Galaxy S
Hocam peki galeriden fotoğraf paylaşma sorunu var mı şu an sizde? Galerideyken paylaş butonuna basarak paylaşmayı kastediyorum. WhatsApp ve Instagram'da birisine fotoğraf gönderemiyorum da bu yöntemle. Uygulamaların içinden oluyor ancak. Twitterda ise iki türlü de paylaşım çalışıyor. Rica etsem kontrol edip dönebilir misiniz bana?
0 Likes
Arif33332
Active Level 7
Galaxy S
.Bin dosyası şeklinde çıkıyor hiç **bleep** etmemişim. Direk WhatsAppın içinden gönderdiğim için demek ki :)
0 Likes
merzifonlu
Active Level 5
Galaxy S
Evet aynı sorundan muzdaribim şu an. .bin gibi fosil bi dosya türü nasıl hala kullanılıyor samsung galeri tarafından ona da şaşkınım. Her açıdan fecaat bi iş. Umarım güncellemeyşe çözerler. Ya da meta grubu tarafındadır sorun ama bilemiyorum. İyi forumlar.
0 Likes
Arif33332
Active Level 7
Galaxy S
Otomatik engelleyici de maksimum kısıtlamalar var onu kapatınca sorun gitti. Zaten aşağı tarafta Galeri başlığının altında paylaşılan albümleri engeller yazıyor.
0 Likes
merzifonlu
Active Level 5
Galaxy S
Tamam da paylaşılan albümler bambaşka bi özellik hocam. Belli ki özellik çakışma oluyor. Normalde paylaşılan albüm, samsung hesabı olanlarla ortak albüm oluşturmamızı sağlıyor. Google fotoğraflardakinin benzeri bir özellik kısacası.

**bleep** edip söylediğiniz için teşekkürler ayrıca.
Arif33332
Active Level 7
Galaxy S
Son cümlede hassas fotoğrafları yanlışlıkla paylaşmanızı önler diyor ya orada bitiyor olay onun için yapmışlar sonuçta o da bir paylaşım
0 Likes
merzifonlu
Active Level 5
Galaxy S
Hocam maksimum kısıtlamaları kapatınca da düzelmedi bende. Ayrıca o hassas fotoğraflardan kasıt meta datayı silmesi diye biliyorum. Fotoğrafın içeriğiyle ilgili bir durum değil yani. Bende sorun devam ediyor maalesef. Hala daha .bin şeklinde.

Edit: doğrudan kişiyi seçince paylaşmıyor şu anda. Uygulamayı seçip sonra kişiyi seçerek ilerleyince oluyor. Maksimum kısıtlamaları kapatınca büyük oranda çözüldü sorun ama kişi kartına basarak paylaşma özelliğinin de düzgün çalışması gerekirdi. Teşekkürler yeniden hocam.
0 Likes
Arif33332
Active Level 7
Galaxy S
İlginç gerçekten kapatınca düzeliyor açınca .bin oluyor bende
0 Likes