cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

One ui 2.0 tam ekran hareketleri kasma sorunu

(Topic created on: 01-27-2020 04:17 AM)
1347 Views
ygtylc
Active Level 7
Options
Galaxy S

Buraya önceden S10 kasmaya başladı diye sürekli yazıyordum. Bu sorunun yeni gelen tam ekran hareketlerinden kaynaklandığını buldum. Şu android 10 ile gelen hani. Alttaki navigasyon çubuğunu getirince telefon yeniden eski kasmayan halime döndü. Animasyonlar güzel lakin geliştirilmeli. Böyle ios gibi akmalı. Blur yani bulanıklık efekti gelmeli animasyonlara. Daha kaliteli olmalı. Böyle güzel tasarımlı,donanımlı ekranlı bir cihaza yakışmıyor maalesef. Yani telefondan soğutuyor tam ekran hareketlerinde kasması. Ben tam ekran hareketlerini seviyorum. Ama özellikle ağır oyunlarda çıkarken kastığı için kullanamıyorum. S10 bile böyleyse m20 yi düşünemiyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Sıradançinkokarbnpil,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman iletmekteyiz. Talebinizi, ilgili birimlerimize iletiyoruz. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

2 Comments
HolyPesimist
Active Level 3
Galaxy S
Merhaba.
M20 kullanıyorum. Evde 2 tane daha kullanan var. Bahsettiğiniz kasma donma problemlerini yaşamadık. Sistem ve arayüz cayır cayır akıyor.
Navigasyon çubuğununda bir etkisini göremedim.
Canlı sohbet veya uzaktan destek yoluyla servise danışmanızı öneririm.
0 Likes
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Sıradançinkokarbnpil,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman iletmekteyiz. Talebinizi, ilgili birimlerimize iletiyoruz. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD