- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-27-2020
04:17 AM
(Last edited
01-27-2020
04:19 AM
by
user00000111111
Buraya önceden S10 kasmaya başladı diye sürekli yazıyordum. Bu sorunun yeni gelen tam ekran hareketlerinden kaynaklandığını buldum. Şu android 10 ile gelen hani. Alttaki navigasyon çubuğunu getirince telefon yeniden eski kasmayan halime döndü. Animasyonlar güzel lakin geliştirilmeli. Böyle ios gibi akmalı. Blur yani bulanıklık efekti gelmeli animasyonlara. Daha kaliteli olmalı. Böyle güzel tasarımlı,donanımlı ekranlı bir cihaza yakışmıyor maalesef. Yani telefondan soğutuyor tam ekran hareketlerinde kasması. Ben tam ekran hareketlerini seviyorum. Ama özellikle ağır oyunlarda çıkarken kastığı için kullanamıyorum. S10 bile böyleyse m20 yi düşünemiyorum.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-27-2020 12:22 PM in
Galaxy SMerhaba Sıradançinkokar
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman iletmekteyiz. Talebinizi, ilgili birimlerimize iletiyoruz. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-27-2020 08:42 AM in
Galaxy SM20 kullanıyorum. Evde 2 tane daha kullanan var. Bahsettiğiniz kasma donma problemlerini yaşamadık. Sistem ve arayüz cayır cayır akıyor.
Navigasyon çubuğununda bir etkisini göremedim.
Canlı sohbet veya uzaktan destek yoluyla servise danışmanızı öneririm.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-27-2020 12:22 PM in
Galaxy SMerhaba Sıradançinkokar
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman iletmekteyiz. Talebinizi, ilgili birimlerimize iletiyoruz. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD