cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One uı7 android 15 :)

(Topic created on: 02-16-2025 10:24 AM)
373 Views
FrbFrat
Active Level 6
Options
Galaxy S

Yayınlayacağınız güncellemeyi bikiyim. Saygılarımla (: Google tarafı Nisan ayında android 16 alacak. Samsungun becereciksiz yazılım departmanı uyumaya devam. Fanlar yorum yapmasın...

17 Comments
Ceyaca
Active Level 7
Galaxy S
Samsung küçük güvenlik yapmalarını bile 90 gün yerine 150 günde verir oldu..
FrbFrat
Active Level 6
Galaxy S
Asıl sürümleri zamanında versinde yamalar 150 gün sürsüm bişey olmaz
FurkanFA
Active Level 6
Galaxy S
Hocam fanlar yorum yapmasın demişsin, birazdan toplanırlar.😄
Bu arada kesinlikle haklı bir sitem. Sanırsın yüzyılın güncellemesini yapacaklar, hadi yaptılar diyelim niye bu kadar uzattıkça uzatıyorlar. Members takı arkadaşlar erken gelip hatalı olacağıma geç gelsin kusursuz gelsin diyor. Arkadaşlar bu zaman dilimine kadar adamlar ne yapıyor acaba ?
Şirkette saklambaç mı oynuyorlar?
Görende sanır koskoca şirketin başında 1,2 kişi var. 😒
FrbFrat
Active Level 6
Galaxy S
Elmayada geçmek istemiyorum. Xiaomi en üst segment yada one plus huawei de olabilir samsunga veda vakti yaklaşıyor hep bu fan boyların salaklığı yüzünden adamlar yazılım göndermiyor
FurkanFA
Active Level 6
Galaxy S
Ben sizin yerinizde olsam Xiaomi kullanmam. Telefon dosyaları, fotoğraflar vs. sürekli reklam çıkıyor (tabi kişiselleştirilmiş reklamları kapat seçeneği var). Bilmiyorum ama yazılım olarakta çok kötü. Birden fazla Xiaomi telefon kullandığım için bu şekilde yorum yapıyorum. Haa son olarak birde fotografları çok keskin sonuç veriyor.
Bence alınabilecek cihaz ülkemizde olsa GOOGLE PİXEL serileri ya da VİVO X200 pro .
FurkanFA
Active Level 6
Galaxy S
Bu arada iPhone kullanmama nedeniniz nedir?
FrbFrat
Active Level 6
Galaxy S
Yıllarca kullandım her şeyi kısıtlıyor birtane apk kuramıyorsun. Android tarafında olan bazı şeyler o tarafta olmuyor orda olan android tarafında olmuyor ama bu Android için sorun değil çeşit çok alternatif çok. Kişiselleştirme yapamıyorsun jailbreak diycen oda bi ton uğraş jailbreak ıphone4 zamanlarında efsaneydi 😅
FurkanFA
Active Level 6
Galaxy S
Hak veriyorum abi. Android in verdiği özgürlüğü vermiyor.
FrbFrat
Active Level 6
Galaxy S
Aa hakketten pixel 9 pro xl mıydı neydi bunlarda çok absürd isim koyuyor arkadaş 😅 onunda donanım kötü ama yazılım googlenin kendi telefonu 40-50 k arası fiyatı var kayıt işi nasıl olur bilemedim