cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One uı Ailesine giriş

(Topic created on: 07-29-2024 09:21 AM)
405 Views
imprecaition
Beginner Level 3
Options
Galaxy S
Selam aleyküm arkadaşlar 
10 yılı aşkın süredir ios işletim sistemi sonrası 
S24 ultra ile Android dünyasına giriş yaptım iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum. Zamanla ekosistemi çözeceğimi düşünüyorum. Takıldığım yerlerde özellik, uygulama, ayar vs yardımcı olursanız sevinirim. Cümleten Allaha emanet olun.

enginkratos
Active Level 2
Galaxy S
Hata etmişsin, yakında anlarsın zaten
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ne hatası ya güncelleme mi
0 Likes
enginkratos
Active Level 2
Galaxy S
24 serisi her türlü kötü bir seri. S24 ön sipariş ile almış birisiyim. Yeterince deneyimledim. Emin olabilirsiniz.
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 9
Galaxy S
Adam ultra kullanıyor ama. SD 8 gen 3 lü telefon canavar gibi
0 Likes
enginkratos
Active Level 2
Galaxy S
İstediği kadar sdgen3 kullansın, s23 ultra s24 ultraya bin basar mesela, samsung tarafında s23 ultra almak daha mantıklı olurdu. Ya da farklı android, ya da iPhone ile devam edecekti. Ama 24 serisi alınmaz.
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 9
Galaxy S
Evet 23 serisi samsungun en güzel serisi bence. Ben de düz s23 kullanıyorum severek
0 Likes
enginkratos
Active Level 2
Galaxy S
Aynen öyle, mesela ben elimdeki s24 cihaza 40k para verdim şimdi kafamı duvarlara vuruyorum keşke 23 serisi ya da iPhone alsaydım diye. Berbat telefon. 40 milyar parayı yemek olarak tüketseydim daha faydalıdır.
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 9
Galaxy S
Şuan değişim kampanyasıyla ip 15 serisine geçebilirsin güzel teklifler veriyolar.
0 Likes
enginkratos
Active Level 2
Galaxy S
Hangi site?
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 9
Galaxy S
Şuan teknosa benim s23 e 21 bin veriyor. Ama telefonu gönderdikten sonra cayarlar mı fiyattan bilmiyorum. Yani iphone 15 i 30 35 bine alabilirsin sen s24 cihazınla bence
0 Likes