cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One Ui7 berbat pil optimizasyonu

(Topic created on: 05-05-2025 11:21 AM)
317 Views
JEDAY
Active Level 7
Options
Galaxy S

S23 model telefonum güncelleme sonrası daha iyiye gidecekken maşallah ekran kapalıyken yüzde 4 yüzde 5 şarj yiyor durduk yere ki pil optimizasyonu açık performans modu kapalı ve çoğu uygulama derin uyku modunda yada uyku modundayken. Vallahi bin pismanim çin malı 6bin mah bataryalı 120wt hızlı şarjlı tel almadigima. Samsung kalitesi kalitesi dendi ben şu zamana kadar ne guncellemede(ki 6 ay gecikti gelen güncelleme ortada) ne telefonda kendini elit sınıf gibi gösterecek bir şey göremedim. Tamamiyle piyasa algısı olduğunu dusunuyorum artık. Hadi tek sorun pil olsa neyse Rezillik ne diyeyim....

14 Comments
Berkay_S22
Expert Level 1
Galaxy S
Hard reset attınızmı hocam güncelleme sonrası ya da wipe catch
JEDAY
Active Level 7
Galaxy S
Hepsini yaptım hocam fabrika ayarlarına bile döndürdüm. Eski güncellemelerden kalan verileride sildim. Karşıma oturdup güzel güzel derdinin ne olduğunuda sordum ama yok yemin ediyorum 5 yıl pocco marka telefon kullandım 1 gün olsun banamisin demedi telefon maşallah 2 katı para verdik sorunlarla boğuşmaktan telefonu kullanamıyoruz
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Kaç gün oldu?
0 Likes
JEDAY
Active Level 7
Galaxy S
İlk ciktigi gün guncelledim hocam oneui 7
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Formatlamayı ne zaman yaptınız? Onu kastetmiştim.
0 Likes
JEDAY
Active Level 7
Galaxy S
5 günü geçecek hocam nerdeyse
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Normal hocam. En az 1-2 hafta geçtikten sonra pil düzelecek. Şu anda indeksleme yapıyor bir de format sonrasında ekstra pili ayarlamaya çalışıyor.
Berkay_S22
Expert Level 1
Galaxy S
Sıfırlamayı nereden yaptınız ayarlardan mı yoka boot sekmesinden mi telefonu kapatıp şekilde mi yaptınız?
0 Likes
JEDAY
Active Level 7
Galaxy S
Hocam boot sekmesinden yaptım sonra sorunlar devam edince direkt olarak fabrika ayarlarına döndürdüm hak getire dahada yokuş aşağıya gitti tel şaka gibi. Pil sağlığımı teli aldığım günden beri sürekli 20 80 arasida şarj etmisimdir geceleri yatarken de mutlaka kaparım telimi. Tel mi bizi kullanıyor biz mi teli anlamadım. Her şeyi geçtim elit sınıf tel için ben neden hard reset falan uğraşıyorum ya elime aldimmi kullanmam lazım ne bu baştan biz telefon yapıyoruz sanki
0 Likes