cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One Ui 7 Şarj Taktiği {DENENDİ}

(Topic created on: 05-24-2025 08:49 AM)
381 Views
bagnos
Active Level 1
Options
Galaxy S

S21 Fe Kullanıyorum Güncelleme Geldikten Sonra Şarjım Çok Hızlı Bitmeye Başladı 

İnternette Gördüğüm O Pil Ayarını Standarta Geç Filan Bunlar Asla İşe Yaramadı 

Çok Basit Bir Taktikte Şarj Tüketme Hızını Azalttım 

⚠️Telefon > Ayarlar > Kilit Ekranı ve Aod > Now Bar > Google Spor Ve Haritaları Kapatın 

⚠️Telefon > Bağlantılar > Mobil Ağlar > Şebeke Seçimini 3G Seçin 

⚠️Telefon > Bağlantılar > Yakındaki Cihazları Ara Kapat

⚠️Telefon > Ayarlar > Konum > Uygulama İzinleri > İzin Verilenlerdekilerin Hepsini Hepsine Sor Seç 

En İyi Taktik
Telefon > Ayarlar > Telefon Hakkında > Yazılım Bilgileri > Yapım Numarasına 5-6 Kez Tıkla Geliştirici Modunu Aktif Et
Telefon > Ayarlar > Enaltta Geliştirici Seçeneklerine Gir > En Altta Arka Plan İşlem Sınırı Tıkla> İşlem Yok Seç 

Bu Ayar Arkaplanda Boşa Uygulama Çalıştırmıcak Şarjı Ve Ramı Yemicek 

Geliştirici Seçeneklerini Açıktan Kapalı Yapma 

Geliştiricilerde Etkinlik Saklama Aktif Ederseniz Daha Faydalı Olur Fakat Örnek Bir Uygulamadasiniz Arkaplana Attınız Başka Bişey Baktiniz Otomatik Uygulamayı Kapatır Sen Uygulamaya Baktığında Yeniden Açar 

Telefonu Yeniden Başlatırsanız Veya Kapatırsanız Arkaplan İşlem Sınırı Tekrar Standarta Geçer Tekrar Aktif Etmeniz Gerekir

NOT = BU AYARLAR PİL KULLANIM SÜRESİNİ ARTIRMIYOR SADECE TELEFONUN HIZLI ŞARJ TÜKETMESİNİ ENGELLİYOR
11 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
"En iyi taktik" sinirlendirir.
0 Likes
bagnos
Active Level 1
Galaxy S
en iyi taktik her zaman androidlerde işe yarar 🫰

etkinlikleri saklama biraz sinirlendirir çünkü arkaplana atinca direk kapatıyor uygulamayı
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
İşte onu kastediyorum bende😊
0 Likes
keremavcil
Active Level 6
Galaxy S
onunla uğraşmak yerine direkt tüm uygulamaların pil ayarlarını kısıtlanmışa alsak olmaz mı geliştirici seçeneklerinde yanlışlıkla açmamam gereken bir şeyi açarım diye korkuyorum kurcalamaya severim de
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
O zaman bildirimde alamazsın.
keremavcil
Active Level 6
Galaxy S
bunu yaptığımızda bildirimlerde hiçbir sorun olmuyor mu
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Emin değilim. Denemedim ama uygulamanın çalışmasına izin vermediğin için yine bildirim gelmez muhtemelen.
keremavcil
Active Level 6
Galaxy S
Bana da öyle geldi pek bir farkı yok bence benim dediğimle
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Evet
0 Likes