FikriArda
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-11-2024 06:33 PM in
Galaxy S
Hem iphone hemde samsung kullanan birisi olarak, cihazlarım ise şunlar;
Iphone 14Pro Max
S23 Ultra
S21Fe
Direk konuya giriyorum, deneyimlerim doğrultusunda Iphone tek güzel yanı optimisayon sıkıntısı yok, samsung bu konuda kamera, performans, pil konusunda takdire şayan.
Beni buraya getiren şey ise, evet bildiğiniz üzere Samsungun çıkarmış olduğu en rezalet One Ui sürümü olan 6.1 . Evet kimse mırıngırın etmesin çok ciddi bir şekilde optimizasyon sıkıntısı var, hep halletmeye çalıştılar, sayısız güncelleme aldı, optimizasyonda iyileştirme adı altında, ama nafile. Yok abi başaramadılar, son güncelleme olarak 6.1 alan cihazlara geçmiş olsun.
Ben şahsen hem s23ultrada hemde s21fe de en basit olarak instagram optimizasyon sorunu var, videolar kasıyor, fotoğraf kalitesi düşüyor.
Şu sıralar felaket bir ısınma var cihazlarda, batarya bence bu ısılara göre iyi dayanıyor.
One Ui 6.1 kendi arayüzünde bile donmalar takılmalar meydana geliyor.
2 cihazımda One Ui7 güncellemesi alacak. Ve umuyorum ki One Ui7'yi sadece animasyon iyileştirmesi yapmamışlardır, eğer optimizasyon gene 6.1 gibi olursa hiç yapmasalar daha iyi olur.
Diyeceklerim bu yönde idi, son ufak olarak 1 2 kelime edeceğim samsung hakkında.
Bu yıl bence başaramadılar, başlıca yazılımsal olarak çok sıkıntılı bir giriş yaptılar. Diğer bir basaramama sebepleride s24 serisi, evet ne yaptılar bilmiyorum ama iphone izinden gitmeye çalışmalar, sadece işlemciyi degismisler birde titanyum kasaya geçiş yapmışlar. Bence 23 serisi ile arasındaki fiyat farkını hak etmeyen bir seri.
Diyeceklerim bu şekildeydi, lütfen iphone ile samsung arasında taraf tuttuğumu düşünmeyin ben sadece 2 markayada objektif ve kullanımlarım hakkında bahsediyorum :)
22 Comments
- « Previous
- Next »
Osmanlıtorunu
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-12-2024 02:56 PM (Last edited 08-12-2024 02:58 PM ) in
Galaxy S
Olabilir.Yinede sadece bundan ötürü ıphone almak mantıksız ıphone 14 deneyimleme fırsatım oldu ama a52s kullanıyorum nedense aratmıyor tek sorunum 120 herz de kullanırken pilim biraz daha hızlı tükeniyor 60 herz e göre malesef gpu kullanım çok bir 3 te 1 i kadar f-a-r-k ediyor.ağır işlerde yoksa donma kasma zaten yok gerçekten ıphone 14 ile karşılaştırdığım zaman a52s te onun gibi yağ gibi akıyor
reddawn
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-11-2024 10:44 PM in
Galaxy S
Az önce telefonu guncelledim ve telefon yanıyor normal mi
Osmanlıtorunu
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-12-2024 03:00 PM (Last edited 08-12-2024 03:01 PM ) in
Galaxy S
Kesinlikle normal.Bugün 60 herz de kullanırken youtube da wifi üzerinden video izlerken telefon ateş ediyordu adeta.Gerçekten hava acayip etkili.geçtiğimiz günler bu kadar ısınmıyordu cihazım ne zaman havalar 30-32 derece iken yalnızca gündüzleri telefonum daha sıcak oluyor ama şarjım aynı gidiyor çok normal.nisan ayında o kadar 120 herz de aktif kullandım bu kadar ısındığını hatırlamıyorum nisan ayı bilirsin bu aylara göre çok çok serin oluyor
- « Previous
- Next »