cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One Ui 6.1 Rezilliği

(Topic created on: 08-11-2024 07:50 PM)
175 Views
FikriArda
Active Level 3
Options
Galaxy S
Hem iphone hemde samsung kullanan birisi olarak, cihazlarım ise şunlar;

Iphone 14Pro Max
S23 Ultra
S21Fe

Direk konuya giriyorum, deneyimlerim doğrultusunda Iphone tek güzel yanı optimisayon sıkıntısı yok, samsung bu konuda kamera, performans, pil konusunda takdire şayan.

Beni buraya getiren şey ise, evet bildiğiniz üzere Samsungun çıkarmış olduğu en rezalet One Ui sürümü olan 6.1 . Evet kimse mırıngırın etmesin çok ciddi bir şekilde optimizasyon sıkıntısı var, hep halletmeye çalıştılar, sayısız güncelleme aldı, optimizasyonda iyileştirme adı altında, ama nafile. Yok abi başaramadılar, son güncelleme olarak 6.1 alan cihazlara geçmiş olsun. 

Ben şahsen hem s23ultrada hemde s21fe de en basit olarak instagram optimizasyon sorunu var, videolar kasıyor, fotoğraf kalitesi düşüyor.

Şu sıralar felaket bir ısınma var cihazlarda, batarya bence bu ısılara göre iyi dayanıyor.
One Ui 6.1 kendi arayüzünde bile donmalar takılmalar meydana geliyor.

2 cihazımda One Ui7 güncellemesi alacak. Ve umuyorum ki One Ui7'yi sadece animasyon iyileştirmesi yapmamışlardır, eğer optimizasyon gene 6.1 gibi olursa hiç yapmasalar daha iyi olur. 

Diyeceklerim bu yönde idi, son ufak olarak 1 2 kelime edeceğim samsung hakkında.

Bu yıl bence başaramadılar, başlıca yazılımsal olarak çok sıkıntılı bir giriş yaptılar. Diğer bir basaramama sebepleride s24 serisi, evet ne yaptılar bilmiyorum ama iphone izinden gitmeye çalışmalar, sadece işlemciyi degismisler birde titanyum kasaya geçiş yapmışlar. Bence 23 serisi ile arasındaki fiyat farkını hak etmeyen bir seri.

Diyeceklerim bu şekildeydi, lütfen iphone ile samsung arasında taraf tuttuğumu düşünmeyin ben sadece 2 markayada objektif ve kullanımlarım hakkında bahsediyorum :)
SahinRocker
Active Level 9
Galaxy S
Bende S23 Ultra Ve S23 Fe Var Bende Donma Kasma Yok Hatta A54 Telefonumda Bile Donma Kasma Yok Kalitede Gayet Akıcı Ve Olumlu Yinede Senin Yazdıklarına Saygım Sonsuz
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Kasma donma dışında pil ve ısınma konusunda tamamen katılıyorum size. One ui 6.1 gerçekten berbat bir güncelleme oldu. Gerçekten Severek kullandığım s23 ten soğudum maalesef
adnan34
Active Level 7
Galaxy S
Az kaldı yakında one ui 7 geliyor
ögeday
Active Level 5
Galaxy S
S24 + kullanıyorum, optimizasyonda, uygulama açılış hızlarında vs herhangi bir sorun yaşamıyorum. Telefonun şarjı 2 güne yakın gidiyor. Donma, takılma hiç olmadı.

Daha ne olsun?
FikriArda
Active Level 3
Galaxy S
Arayüz kasma sorunu s21fede gerçekleşiyor ısınma olayida öyle, ama insta vb programlarda foto veya video kalitesi rezalet
0 Likes
belco
Active Level 7
Galaxy S
S23 ultra kullanıyom gayet guzel One uı 6.1 bi sıkıntı yok performans ve pil muhteşem
FikriArda
Active Level 3
Galaxy S
S23 ultrada sadece insta vb programlarda foto yada video kısmında kalite düşüyor fazlasıyla
0 Likes
belco
Active Level 7
Galaxy S
Hic bişey dusmuyo canavar resmen
0 Likes
FikriArda
Active Level 3
Galaxy S
Video atilabilseydi bu foruma gösterebilirdim, bu programlarda özellikle insatgaramda en iyi kaliteyi iphone sunuyor
0 Likes
belco
Active Level 7
Galaxy S

İphone telefon değilki

0 Likes