Original topic:

One UI8 Pil tüketimi zayıfladı 🔋

(Topic created on: 10-21-2025 11:46 PM)
307 Views
Wukong31
Expert Level 4
Options
Galaxy S

Güncellemeden sonra S23 Ve S24 Serilerinde hızlı bir pil düşüşü yaşanıyor güncellemeyi çekip tekrardan verebilirler sanki S24 Ultra degil de Apple kullanıyorum o kadar hızlı Şarj tükeniyor şaşkınım şuan 

8 Comments
mustafabayram
Active Level 3
Galaxy S
Bende s24 ultra kullanıyorum güncellemeden sonra bataryam iyileşti öncekine göre daha iyi şuan çok memnunum
Vulgar
Active Level 4
Galaxy S
S24 plus var bende, güncellemeden sonra ekran süresi bayağı arttı.
meydanoglu
Active Level 7
Galaxy S

Sanki Apple kullanıyorum derken ?

Apple iphone 14 ten beri şarj süresi samsungla ya başbaşa gidiyor yada geçiyor üstüne üstlük bataryaları küçük olmasına rağmen.

Kral894
Active Level 3
Galaxy S
S24 ultra kullanıyorum güncellemeden sonra bende de pil bayağı zayıfladı anlamış değilim oyun falanda oynamıyorum sadece instagram wp kullanıyorum başka sosyal medya kullanmıyorum sabah saat 10 gibi şarjdan çıkarıyorum akşama saat 10 gibi yüzde 30 40 a düşüyor

eskiden diğer güne kadar bu değerlere kadar geliyordu 20 22 bazen 24 saati geçiyordu kullanıyordum 15 seviyelerine geliyordu+s23 ultra da da böyleydi şimdi 12 saatte bitmek üzere oluyor🤷🏼
SysTheMore
Active Level 10
Galaxy S
Haklısın ONE UI 8 pillerde sıkıntı var
Yaen
Active Level 1
Galaxy S
Benim ekran süreside düştü. 1761082868917.jpg
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
One 7 göre One 8 pil tüketimi tahminimce %20 daha fazla bunu bende **bleep** ediyorum One 8,5 ile nihayi hale gelecek amiral seriler ,5 takısını aldığı zaman tmm oluyor
meydanoglu
Active Level 7
Galaxy S

ayn knk 8.5 ile mükemmel olacak