cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI7

(Topic created on: 02-07-2025 11:49 PM)
359 Views
TaurosTR
Active Level 3
Options
Galaxy S

Genel olarak forumlarda min 2 hafta diyorlar ne iş bilen varmi

11 Comments
Galaxy S
Onu sadece Samsung kore bilir Samsung Türkiye hiç bişey bilmiyor adamlar robot gibi ne sorarsan aynı cevabı veriyorlar bize öyle bilgi gelmedi 😂😂😂
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yahu gerçekten can sıkıcı bu kadar zor olmamalı. Apple'ın yazılım konusunda övsem bana diyecekler git Apple kullan Elmacı diyecekler. Hani Samsung gerçekten şahane güzel tasarımlı donanım olarak yapay zeka olarak çok güzel cihazlar çıkarıyor olabilir. Yani telefonu duvara fırlatıp atasım var. Başka ülkelerde beta aşaması açıkken Türkiyede açık değil.
Galaxy S
İşte Türkiye hep arka planda kalıyor bunu defalarca forumda dile getirdim ama işe yaramadı. Apple bazen ciddi anlamda yazılımda önde net.
AlperenS24FE
Active Level 4
Galaxy S
Hocam bu arada profilinizdeki kocaeli resimlerini bildiğimiz resim sandım.Gerçekten çok güzel çekmişsiniz.Telefonuzun modeli neydi ?
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
İnanır mısın gerçekten çok güzel bir fotoğraf çıkmış baya etkilendim.
AlperenS24FE
Active Level 4
Galaxy S
Vallaha bende bi etkilendim fotoğrafla 1-2dk bakıştım baya iyi çekmiş helal olsun valla
Galaxy S
Başka telefondan çektim modlar silmez umarım yorumu. Honor 90 ile çekiyorum tabletten çekmek zor oluyor 😂
Capitao
Active Level 5
Galaxy S
S25 piyasaya adam akıllı girmeden s24lere vermezler güncelleme
xHarunx
Active Level 6
Galaxy S
Bu konuda katılıyorum herkesin hevesle s25 leri alsınlar deneyimlesinler şimdi diğer telefonlara verseler adam diyecek s25 gerek yok s24 u aynı