Bi arkadaşımsa S21 FE var öyle bir akıcıki sanki S26 ulta ama benim S25FE akıcı değil yenileme hızı 120 hz performans profili standart teşefonu alalı... View Post
Bi arkadaşımsa S21 FE var öyle bir akıcıki sanki S26 ulta ama benim S25FE akıcı değil yenileme hızı 120 hz performans profili standart teşefonu alalı... View Post
arkadaşlar 3 yıldır s22 kullaniyorum ve batarya artik kesinlikle tahammul edilemez seviyede. isiniyorda bu sebeple yeni telefon alacagim. samsung... View Post
Mayıs ayı güvenlik güncelleştirmesini yaptıktan sonra telefonum normalden daha uzun sürede şarj oluyor. Cihazım S25 Ultra. İnternette Redditte ayni... View Post
Pili çok hızlı gidiyor sanki🙏 View Post
Merhabalar cihazım yd bu hatayı veriyor güncellerken neden ve nasıl çözerim .Mevcut yazılım sürümünüz desteklenmiyor. Bir servis merkezini ziyaret... View Post
Yakın zamanda telefonumu en üst segment bir cihaza yükseltmeyi planlıyorum. Ancak düz iPhone 17 ile Galaxy S25 Ultra arasında ciddi bir kararsızlık... View Post
Güncellemeyi yaptıktan sonra şarjım çok kötü bir gün gitmiyor. Bir çözüm bulan var mı? View Post
Hala düzelmedi ne zaman düzelir View Post
Merhaba Sevgili Samsung Members Üyeleri, One UI 8.5 güncellemesinin, 2022 model cihazlar için planlanan testlerinin yarıda kesildiği ve bu... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1442 | |
| 820 | |
| 696 | |
| 603 | |
| 505 |
| User | Count |
|---|---|
| 40 | |
| 35 | |
| 22 | |