cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI Yetersizliği

(Topic created on: 03-28-2024 07:59 AM)
372 Views
Leon20TR
Active Level 7
Options
Galaxy S

image
One UI 6

image
Microsoft Launcher

Samsung kepazeliğinde bugün Microsoft launcher bunu yapabiliyor olmasına rağmen Samsung un inatla bu şekilde 2 x 2 klasör özelliğini getirmemesi tam bir vizyonsuzluktur klasörün açılışında da aynı kepazelik sürmekte alta odaklı açılması gerekiyor Samsung un bunu düzeltmesini umuyorum
8 Comments
Leon20TR
Active Level 7
Galaxy S
zibilyon tane uygualamyı oraya eklemeden böyle yarım yamalak görüntü elde etmeyi zevk sayıyorsan lafım yok ha birde sorsanız android özgür mözgür dersiniz sen böyle kullan ben öyle kullanabileyim seçim tercihimiz olsun ? Nede biliyorsunuz şu fanboyluk ve taraftarlık olaylarını ve seviyorsunuz bu savunmacı işleri
0 Likes
Leon20TR
Active Level 7
Galaxy S
Böyle bi yorum mu yazılır bu nasıl bir düşünce yapısı birincisi size ne benim neyi kullanacağım dan ikincisi ios a geçmekten söz etmedim bile üçüncüsü kimsenin yargısı beni bağlamaz kimse beni yargılayamaz ve sonuncusu ilk aklınıza gelen yoruma bakın djjdjdndndnd
0 Likes
ardaS23Plus
Active Level 5
Galaxy S
android özgür zaten good lock yüklersin beğenmezsen apk yüklersin git iOS ta bunu yap görelim
0 Likes
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Samsung one ui tasarımını beğenmediğimiz zaman one ui arayüzünü kendimiz tasarlayabiliyoruz ama samsung getirse daha iyi olurdu çok haklısınız.
Leon20TR
Active Level 7
Galaxy S
Şöyle ki godlock dan home up indirdim orada sadece 3 x 3 var ama benim istediğim ortada bunun için tek seçeneğim Microsoft launcher kalıyor ama onuda sadece klasör özelliği için indirmeyi mantıklı bulmuyorum zaten diğer özelliklerini de sevmiyorum play store da folder widget var ama oda tam olarak söylediğim gibi çalışmıyor ayrıca paralı olayı falan filan derken birde istediğim gibi de değil böyle işte
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Haklısınız one ui arayüzündeki bazı eksiklikler var ama böyle küçük şeyler önceden gelmesi lazımdı klasör mantığı android 6-7 zamanından beri böyle.
Leon20TR
Active Level 7
Galaxy S
Fazla eksiklik var aslında one uu 6 ile ben bir yenilik geldiğini hiç sanmıyorum x.1 gibi bir güncellemeyle gelecek güncelleme ana sürüm olarak sunuluyor çok kötü
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Bende onu sevmiyorum one ui 6 alıyoruz 6.1 için bekliyoruz bu sefer android 15 çıkmaya başlıyor samsung'un güncelleme yönünü kimse sevmiyor.
0 Likes