cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 8 ?

(Topic created on: 05-18-2025 12:42 AM)
227 Views
firattS23FE
Active Level 6
Options
Galaxy S

One UI 7'de birçok sorun mevcut. Bunların en büyüklerinden biri batarya. Forumdaki konuların çoğu bataryayla ilgili. Hiçbir sorun düzeltilmeden One UI 8 beta olarak başlatılmış. Şaka gibi. Şuna bir yama, bir güncelleme atsanız bari. Düzeltip One UI 8'e başlasaydınız. Ben bu batarya sorunundan şikayetçiyim. Azıcık su forumlara baksanız kullanıcıların şikayetçi olduğu bas baya belli.

12 Comments
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy S
Dediğiniz gibi batarya konusunda şikayetçi olan çok kullanıcı var, daha iyi olduğunu söyleyenler de var.
Yama one ui8 gelmeden atılacaktır. Ayrıca güncellemeden sonra batarya sorununun çözülmesi için bir müddet beklemekte de fayda var
firattS23FE
Active Level 6
Galaxy S
Hocam, denemediğim yöntem kalmadı. Hard reset attım, telefonu sıfırladım. Üç haftadır yüklü One UI 7. Güç tasarrufunda kullanmasam dahi, 3 saatte batarya bitiyor. 60 Hz'de kullanıyorum, 120 Hz'lik telefonu şaka gibi.
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy S
Sizin aksinize aynı cihaza sahip çok iyi değerlere sahip olanlar var, pil kullanımınızı paylaşır mısınız?
0 Likes
firattS23FE
Active Level 6
Galaxy S
Dostum, onlarınki S24 FE olmasın. Bu telefon 6.1'de her şey açıkken 6 saat ve üzeri ekran süresi veriyordu. Şimdi gerçek dışı bunlar.
0 Likes
YunusG
Expert Level 2
Galaxy S
One UI 8 ile düzeltecekler zaten. Belki bir yama gelir ama sorunların tamamı çözülmeyecek, One UI 8 ile çözülecek çoğu.
firattS23FE
Active Level 6
Galaxy S
Her gelen güncellemede batarya performansı daha kötüye gidiyor. Yeterince üzerinde durulmuyor.
0 Likes
YunusG
Expert Level 2
Galaxy S
Haklısınız hocam ama maalesef One UI 8'de düzeltmeyi düşünüyor Samsung.
firattS23FE
Active Level 6
Galaxy S
Boyle bırakmaları bile sorun, batarya sağlığı kötüye gidiyor herkes için.
0 Likes
YunusG
Expert Level 2
Galaxy S
Haklısınız hocam ama Samsung'un keyfine göre maalesef.