Original topic:

One UI 8 saçmalığı

(Topic created on: 10-21-2025 08:38 PM)
830 Views
meydanoglu
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaş hem bomboş bir güncelleme dağıtıyorsun hem de hatalı bir güncelleme veriyorsun. Gözleri kapalı mı yazıyorlar yazılımcılarınız, yoksa yazılımcılarınız mı yok? Yapay zekaya mı yazdırıyorsunuz, anlamadım. S22'den önce geri çekildi, sonra S24'ten geri çekilmiş, şimdi de S23'ten geri çekildiğine dair haberler görüyorum. Abi, şaka mısınız siz, nasıl firmasınız? Samsung fanları da utanmadan 8.5'i bekleyin, yenilikler orada diyorlar. Ya daha yeniliği geçtim, optimize, hatasız bir güncelleme yayınlasınlar yeter. One UI 8'i yapan benim gibi arkadaşlara da geçmiş olsun, bozuk bir güncelleme ile kaldık baş başa. Samsung kim bilir ne zaman hata düzeltme güncellemesi yayınlar, kim bilir. Ki kesin de o güncellemeyle başka şeyleri bozarlar.

29 Comments
kerem17
Active Level 4
Galaxy S
Alıştık olmasa şaşardım ztn teşekkürler kanks yüklemem bende
YUSUFCT
Active Level 8
Galaxy S
Haklısında tüm herseye bakıyorlar bi sorun istemiyorlar
O yüzdendir
meydanoglu
Active Level 7
Galaxy S

Hocam sorun istemesinler bizde istemiyoruz zatende işte niye sorunlar oluyor hem yılda bir büyük güncelleme veriyorlar hem bir yenilik sunmuyorlar hemde hatalarla dolu güncellemeler veriyorlar

YUSUFCT
Active Level 8
Galaxy S
Öyle iste ama 1seyi duzeltiyim derken 10 seyi bozuyorlar yanlışlıkla
Hadi one ui 7 de sıkıntı yok one ui 7 bambaska biseydi resmen bi devrimdi samsung icin ama one ui 8 oyle degil zaten one ui 7 ile neredeyse ayni
Haklisin yani
Galaxy S

Klasik samsung hem s23ten beri yaptıkları bi değişiklik yok hemde her sene ya tarihlere uymuyorlar yada hatalarla dolu güncellemeler yolluyorlar

meydanoglu
Active Level 7
Galaxy S

Suphanallah moderatörler konuyu silip yada kapatmadılar

Galaxy S
S22 için de Android 14'ü geri çekmişlerdi cidden akıl alır gibi değil. 14'ü geri çek, 15'i 6 ay geciktir, 16'yı geri çek. Fanboylara bir şey anlatamazsınız.
meydanoglu
Active Level 7
Galaxy S

One UI 8.5 ve s26yı bekle kardeşim tüm markalar telefonlarına hiçbir yenilik yapmayan samsunga biat edecek (!)

Galaxy S
Yok hocam ben S30'u bekleyeceğim o zaman düzelir