Original topic:

One UI 8 Ne zaman gelecek ve güncellemek mantıklı mı ?

(Topic created on: 09-10-2025 01:49 PM)
101 Views
aliheyn
Active Level 4
Options
Galaxy S

7 ile arasındaki farklar nedir ? 

6 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Eylülde gelmesini bekliyoruz (her cihaz için değil) ve 7'den çok farklı bir güncelleme olmayacak gibi görünüyor
aliheyn
Active Level 4
Galaxy S
Yediyi sevdim ilk kez android kullanıyorum iPhone 11 den s25 plus a geçince hoşuma gitti
0 Likes
Galaxy S
güncellemek mantıklı mı sorusu saçma bir soru çünkü var olan özelliği geri almayacaklar. diğer sorun ise güncelmiyiz sitesinden kullandığın modelin ne zaman alacağına bakabilirsin. one ui 7 nin üzerine konulan bir güncelleme bu now bar ve now brief in desteği arttı yetenekleri arttı yeni saat stili geldi bazı yerlere premium hissettirecek detaylar eklendi uygulama açılış ve kapanış animasyonları iyilestirildi uygulamalar optimize edildi büyük ölçüde hata düzeltmesi getirildi saçma sapan buglar engellendi
aliheyn
Active Level 4
Galaxy S
Bu konulara hakim değilim açıkçası iostayken her güncelleme bir yenilik eklerken telefonun ömrünü de performansını da kısaltıyordu Samsung aynı politikayı izliyor mu bilmediğim için sordum usta
0 Likes
Ramocann
Active Level 6
Galaxy S
Şimdi hocam ben şahsen samsung severim ama şu var olan özelliği geri almayacaklar kısmına katılmıyorum çünkü navigasyon çubuğunu kaldırma seçeneği benim cihazda one ui6da varken one ui7de bu özelliği yok ettiler. Cihaz m34 good lock da yüklenmiyor, dolayısıyla finelock üzerinden apk dosyalarla navigasyon çubuğunu kaldırmak zorunda kaldım..
khreulon
Active Level 5
Galaxy S
7 de ki hataları düzeltmek için erken cıkacak