Original topic:

One UI 8 Bug.

(Topic created on: 10-02-2025 08:04 PM)
234 Views
Alperenwss
Active Level 5
Options
Galaxy S

One UI 8'i indirdiğim tarih olan 25 eylül 2025 tarihinden beri Bütün sosyal medya uygulamalarında sürekli çökmeler oluyor, sorun benden kaynaklımı bilmiyorum ama güncellemeyi yaptığımdan beri böyle ve one ui 7de böyle bir sıkıntı yoktu, cihazım S24 Ultra. Umarım bir çözüm bulunur. Sizdede böyle sorunlar varmı arkadaşlar acaba?

10 Comments
fatih8294
Active Level 8
Galaxy S
Keşke hemen yüklemeseydiniz. Neyse sağlık olsun umarım bir an önce düzelir.
HuseyinAydin_
Active Level 6
Galaxy S
Bendede aynı şekil instagram çöküyor durmadan s25
MelihS24Ultra
Expert Level 1
Galaxy S
Aynı sorunu bende yaşadım sadece instagramda, silip yükledim düzeldi şimdilik. One uı8i yükledikten sonra 3gün boyunca sorun yaşamadım son2gündür yaşıyorum belki sadece instagram ile alakalıdır çünkü play store yorumlarında çoğu samsung cihaz için şikayet var aynı problemden
0 Likes
Alperenwss
Active Level 5
Galaxy S
Diğer arkadaşlarda instagramla ilgili demişler ama bilemedim, samsung cihazlarda instagramla ilgili sorun var galiba dediğiniz gibi.
0 Likes
MelihS24Ultra
Expert Level 1
Galaxy S
Evet genel olarak androidde ve samsunglarda instagram problemi var yıllardır maalesef yaklaşık 5 6yıldır aktif kullanıyorum hiçbir zaman ios sürümü gibi stabil çalışmadı. Birde kalite düşüşü şuan ultrada yaşamıyorum ama 24fe de ve arkadaşımın 23ünde yaşıyorduk, yani hadi birisi fe ama düz s23te neden anlaşma yok kalite düşüyor anlamadım sanırım sadece ultrada düşmüyoe
0 Likes
manji5
Active Level 3
Galaxy S
one ui 8 le ilgili degil suan instagram bozuk betaya katilinca duzeldi bende
Alperenwss
Active Level 5
Galaxy S
Deniyim hocam sağolun öneri için
0 Likes
beyazad-s23
Active Level 9
Galaxy S
Bende de betada devamlı sorun çıkıyor
0 Likes
manji5
Active Level 3
Galaxy S
bende sorunlar yuzunden betadan cikmistim ama sorun cikinca betaya gecincede ise yariyo oyle diyim. sorundan sorunu degisilcek
0 Likes