Original topic:

One UI 8.5 Sonrası Karşılaştığım Can Sıkıcı Hatalar (Bildirim Paneli, Parlaklık

(Topic created on: a month ago)
350 Views
ParsNoyan
Active Level 6
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar,

​Cihazımda son zamanlarda deneyimlediğim ve günlük kullanımı oldukça etkileyen bazı yazılımsal sorunları sizlerle paylaşmak istedim. Belki aranızda benzer durumları yaşayanlar veya bir çözüm önerisi olanlar vardır:

• Bildirim Paneli Gecikmesi: Bildirim ekranını aşağı kaydırırken belirgin bir kasma, takılma ve gecikme hissi var. Arayüzün o alıştığımız akıcılığı maalesef kaybolmuş durumda.
  • Parlaklık Dalgalanmaları: Ekran parlaklığı ortam ışığına göre stabil ve pürüzsüz bir şekilde ayarlanmak yerine zaman zaman anlamsız dalgalanmalar yapıyor.
  • Animasyon Hataları: Uygulama açılış/kapanışlarında ve genel arayüz geçişlerinde animasyonlar tam oturmamış gibi hissettiriyor, gözle görülür atlamalar yaşanıyor.

​Sistemi düzenli olarak RAM Plus, Good Guardians ve Galaxy App Booster gibi araçlarla optimize etmeme rağmen bu hataların önüne geçemedim. Benim gibi bu sorunları yaşayan veya geçici de olsa bir çözüm bulabilen var mı?

​Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

4 Comments
Swage
Active Level 7
Galaxy S
Bende sadece parlaklık dalgalanmalari oluyor Adaptif parlaklık kapalı olmasına rağmen
LightWave
Active Level 6
Galaxy S
Display Assistant kullanmayı deneyebilirsiniz orada parlaklığı hızlı yavaş arttırma ayarı vardı.
MehmetS24
Active Level 6
Galaxy S
Tıpatıp aynı sorunları yaşıyorum.
MertS24FE
Active Level 7
Galaxy S
Aynı sorunlar bendede var. Quick panel yatay ekranda kasım kasım kasılıyor, oyuna giris yaparken animasyonsuz bir sekilde geliyor. bir şeyi düzeltiyim derken başka bir şeyi bozuyorlar