Original topic:

One UI 8.5 Beta 8 yayınlandı.

(Topic created on: 03-26-2026 02:47 PM)
815 Views
ALTUĞ
Active Level 5
Options
Galaxy S
Resim kaynağı: Android Authority

Beta 8 birçok ülkede kullanıma sunuldu.

Tarun Vats'a göre Samsung, Güney Kore, Hindistan, Almanya ve İngiltere'deki Galaxy S25 kullanıcılarına One UI 8.5 Beta 8'i (sonu ZZCD ile biten yazılım sürümü) dağıtmaya başladı.

ABD pazarının da yakında bu güncellemeyi alması bekleniyor.

Bu beta sürümü yaklaşık 900 MB boyutundadır ve 5 Mart 2026 tarihli bir güvenlik yaması içermektedir; bu da Samsung'un testler sırasında sürekli olarak güvenlik yamaları sağladığını göstermektedir.

Samsung henüz beta programının bitiş tarihini açıklamadı. Ancak Beta 8'in zaten yayınlanmış olmasıyla birlikte, uzmanlar One UI 8.5'in kararlı sürümünün yakında piyasaya sürüleceğini ve performans optimizasyonu ile kullanıcı deneyimine odaklanan yeni bir Android güncellemesi içereceğini tahmin ediyor.

Ancak, yeni Android güncellemelerinin yavaşlığı önemli bir dezavantaj olmaya devam ediyor. Giderek daha rekabetçi bir ortamda, yazılım güncellemelerinin hızı, kullanıcı deneyimini belirleyen önemli bir faktör olmaya devam edecektir.

image

image

13 Comments
TheTailor
Expert Level 4
Galaxy S
Samsung güncelleme ve stabilizasyon işini çözmeli artık en azından Serideki modellere aynı anda vermeli Z serisinde güncelleme alacak modeller S serisinde güncelleme alacak modeller A serisinde vs. Gibi hepsine tek seferde dağıtmali yoksa bu kullanıcı kaybına sebep olacaktır
TheTailor
Expert Level 4
Galaxy S
Bence yapmalı andorid samsung için bir dezevantajdir
0 Likes
Cem35
Active Level 8
Galaxy S
Zamanında yaptılar da ne oldu. Ben kullandım hatta bada diye işletim sistemi vardı. Sonra tizen vardı hepsi çöp oldu. Asıl android olmazsa yok olur.
TheTailor
Expert Level 4
Galaxy S
Devir değişti hocam samsungun zaten hali hazirda bi app storeu bile var
0 Likes
Cem35
Active Level 8
Galaxy S
Bu işler sadece app store a bakmıyor. İşletim sistemi çok kapsamlı bir boyut. Zamanında denedi samsung çokça. Bada-Tizen gibi. Hepsinde de başarısız oldu. Android bu kadar kapsamlı bir işletim sistemi iken tekrardan başka işletim sistemi çıkarma işine girmezler. Girişseler de başarılı olamazlar.
TheTailor
Expert Level 4
Galaxy S
Samsungda dün kurulan bi marka degil emin ol en kralını yapar yine google servislerini kullansn ama kendine ait bi sistemi olsun o zaman güncellemeleri hizlica alir herkes app store olması basit bi iş değildir bu arada huawei bile hizlica adapte etti sadece google servisleri eksik
0 Likes
Cem35
Active Level 8
Galaxy S
Herkesin app store u var. Niye bu app store u bu kadar abarttın bilmiyorum. Xiaomi ye bak onunda var. Huawei e bak onda da var. Oneplus da var. Diğerlerini bilmiyorum onlarda da vardır. Yani bir app store kurmak ile işletim sistemi çıkarmaya eşdeğer mi tutuyorsun anlamadım. Samsung' un güncellemeleri göndermesinin android ile ne ilgisi var? Oneui 8.5 güncellemesi android ile mi alakalı? Kendi işletim sistemi yapsaydı yine değişmezdi emin ol. Yine böyle geciktirirdi. Aynı da veremezdi. Kullandik biliyorum. Bada os da kullandım tizen de. Yine böyleydi. Bu samsung ile alakalı bir durum.
0 Likes
TheTailor
Expert Level 4
Galaxy S
Kardeş fikrini söyle geç ne uzattın anlamadim
0 Likes
Cem35
Active Level 8
Galaxy S
Tamam fikrimi söyledim zaten. Her sene değişimle geçen biriyim üst seriye. Bu sene geçmedim tek. S25+ kullanıyorum şuan durum böyle. Samsung işletim sistemi falan çıkarmaz daha telefonda. Televizyonda var tek tizen. Orda da pek başarılı olduğu söylenemez.
0 Likes