Original topic:

One UI 8 ❌️

(Topic created on: 10-07-2025 06:36 PM)
266 Views
meydanoglu
Active Level 7
Options
Galaxy S

arkadaş hem 7nin üstüne bir şey koymamışsın hiç büyük güncelleme gibi değil hadi neyse benim için önemli değil optimizasyon çok daha önemli ama yok abi oda yok tepkisellik artmış ama uygulamadan uygulamaya geçerken arka planda bir iki uyg olduğunda filan cihaz bildiğin tekliyor kasıyor bilgisayardan temiz kurulum yaptım wipe cache de yaptım yenidende başlattım. Watch 7 44mm saatime ne zaman vereceksiniz peki aga 2 yılda bir güncelleme yayınlıyorsunuz onuda 1 ekim tarihinde vereceğiz diyorsunuz onuda yetiştiremiyorsunuz nasıl bir firmasınız. Zaten telefona geldiği gibi gelecekse gelmesin insan şunu bekler ya demek geç gelecek ama performanslı gelecek yok abi one uı 7 de de 8 de de aynısı oldu saatte de kesin öyle olacak. Yurtdışında olsam apple ekosistemi kurar  rahatıma bakardım.  Samsung aşığıydım ama şu yazılım güncelleştirmeleri ve yeni cihazlarında işlemci dışında bir şey değiştirmemeleri yüzünden markadan soğdum. 

10 Comments
meydanoglu
Active Level 7
Galaxy S

Ayrıca instagramda yorumlara girip geri tuşuna basınca klavye takılarak kapanıyor başka bu sorunu yaşayan var mı 

MercimekCorbasi
Active Level 10
Galaxy S
Asıl yenilikler One UI 8.5'te gelecek. Bu birçok kez söylendi:d
0 Likes
serhatz04
Active Level 6
Galaxy S
Sabırla 8.5'i bekleyin.
0 Likes
CetinCihan
Active Level 4
Galaxy S
A56 ui 8 performansı bu samsung bence başarmış ama sizin için iyi bir deneyim olmamış1759851586196.jpg1759851586225.jpg
0 Likes
meydanoglu
Active Level 7
Galaxy S

Hocam pilden yana şuanlık bir sorunum yok gibi birde havalar soğudu zaten o yüzden sıcaklığıda cihazların otomatik düşüyor

CetinCihan
Active Level 4
Galaxy S
Takılma sorunu yaşadığınızı belirtmişsiniz ancak uygulama açılış hızı olsun her şey de iyileşme var normalde hava farketmeksizin 30 derece üstü çalışır idi şimdi 28 üstüne çıkmıyor serhat hocamın dediği gibi 8.5 büyük değişiklikler sunacak inşallah memnun olursunuz
0 Likes
meydanoglu
Active Level 7
Galaxy S

Aynen beyler 8.5 i beklerim başka çarem yok zaten one uı 7de de 8i bekleyin diyordunuz bi bitmediniz babanızın şirketi olsa bu kadar savunmazsınız.

007aliinan
Active Level 4
Galaxy S
Ben 7 ye döndüm bugün, şarjım normale döndü, 8 şu gibi şarj yedi
meydanoglu
Active Level 7
Galaxy S

Aslında 6 nın son güncellemesine dönmek lazım olmadı 7 nin son güncellemesine filan