- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
arkadaş hem 7nin üstüne bir şey koymamışsın hiç büyük güncelleme gibi değil hadi neyse benim için önemli değil optimizasyon çok daha önemli ama yok abi oda yok tepkisellik artmış ama uygulamadan uygulamaya geçerken arka planda bir iki uyg olduğunda filan cihaz bildiğin tekliyor kasıyor bilgisayardan temiz kurulum yaptım wipe cache de yaptım yenidende başlattım. Watch 7 44mm saatime ne zaman vereceksiniz peki aga 2 yılda bir güncelleme yayınlıyorsunuz onuda 1 ekim tarihinde vereceğiz diyorsunuz onuda yetiştiremiyorsunuz nasıl bir firmasınız. Zaten telefona geldiği gibi gelecekse gelmesin insan şunu bekler ya demek geç gelecek ama performanslı gelecek yok abi one uı 7 de de 8 de de aynısı oldu saatte de kesin öyle olacak. Yurtdışında olsam apple ekosistemi kurar rahatıma bakardım. Samsung aşığıydım ama şu yazılım güncelleştirmeleri ve yeni cihazlarında işlemci dışında bir şey değiştirmemeleri yüzünden markadan soğdum.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-07-2025 06:38 PM in
Galaxy SAyrıca instagramda yorumlara girip geri tuşuna basınca klavye takılarak kapanıyor başka bu sorunu yaşayan var mı
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-07-2025 06:39 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-07-2025 06:39 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-07-2025 06:40 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-07-2025 06:45 PM in
Galaxy SHocam pilden yana şuanlık bir sorunum yok gibi birde havalar soğudu zaten o yüzden sıcaklığıda cihazların otomatik düşüyor
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-07-2025 06:49 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-07-2025 06:44 PM in
Galaxy SAynen beyler 8.5 i beklerim başka çarem yok zaten one uı 7de de 8i bekleyin diyordunuz bi bitmediniz babanızın şirketi olsa bu kadar savunmazsınız.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-07-2025 07:02 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-07-2025 07:10 PM in
Galaxy SAslında 6 nın son güncellemesine dönmek lazım olmadı 7 nin son güncellemesine filan