cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI. 7

(Topic created on: 01-23-2025 02:39 AM)
140 Views
yousuef
Active Level 4
Options
Galaxy S

Ne yazık ki One UI.7 güncellemelerini 2025'in ilk çeyreğinin ortasına kadar alamayacağız. Ancak 25'inde var. 24 ULTRA'mı bu gece güncelleyeceğimi sanıyordum. Tanrı aşkına, şubat ortası. 

13 Comments
ygcml
Active Level 3
Galaxy S
Bu bilgi doğru mu ya ne zamandır bu lansmanı bekledim one uı güncellemesi gelicek diye 😫
yousuef
Active Level 4
Galaxy S
Maalesef doğru.. uzun süre bekledim.. Beta'yı indirmeyi denedim. ama yapmamam gerektiği söylendi. çünkü orijinali gibi çalışmıyor ve riskli. şimdi zamanı geldi. her yeri okudum, sanırım 7 Şubat'a kadar. ama Şubat'ta inşallah alacağız.
mustafaa14
Active Level 10
Galaxy S
kaynak nedir hocam
yousuef
Active Level 4
Galaxy S
Telefonlarla ilgili haber yaymakla görevli bir teknisyenle birlikte okudum.
0 Likes
mustafaa14
Active Level 10
Galaxy S
etkinlikte de an itibariyle dağıtıma başlanacak diyordu da bilemem
yousuef
Active Level 4
Galaxy S
Doğru. ama sadece 25 seri. 24,23 22 belki 21. Şubat'tan itibaren başlayacak. Ondan sonra tüm dünya.
Solution
AlinaCan
Active Level 3
Galaxy S
Sen tam bir utançsın Samsung 😒
yousuef
Active Level 4
Galaxy S
çok normal. ama tüm telefonlar için değil ama 25 serisi için diyebilirlerdi. şimdi insanlar en son çıkan telefonu almak için koşacak. buna market stratejisi deniyor. ben de 25'e yükseltmeyi planlıyorum. ama duyduğum kadarıyla RAM depolama alanı sağlam değilmiş. hala 12GB. ve kalem Bluetooth 25 Ultra için çalışmıyor. bu yüzden 24 Ultra'mı bir yıl daha kullanacağım.
0 Likes
AlinaCan
Active Level 3
Galaxy S
Ben S23 ultra kullanıyorum ve hiç bir model ile değiştirmeyi düşünmüyorum. Değil ay, yıllarca beklemem gerekse de ben cihazımdan memnunum. Sadece Samsung'un güncelleme konusunda ki tutumunu eleştirdim.