cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7 yeni bildirim ikonlarına ne oldu?

(Topic created on: 04-04-2025 11:38 PM)
639 Views
enineboyuna06
Expert Level 5
Options
Galaxy S

image

Biliyorum gına geldi artık ama bir sorum olacak. Birçok cihazdaki güncelleme bannerlarında One UI 7 ile gelecek gibi görünen yeni wifi ve mobil veri simgesi final sürümde gelir mi acaba? Beta sürümlerde s25'te dahi yok ve Samsung tarafından açıklama da yok.
19 Comments
FurkanA345G
Expert Level 2
Galaxy S
Düzenleniyor sürekli sabredin
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Gelse çok güzel olur wifi ve mobil veri ikonları çok eski duruyor. Kısmet diyelim.
Adanaliisot
Expert Level 1
Galaxy S
Bence şu anki halleri daha iyi hocam
Galaxy S
A@#₺@₺₺ 15i çıkmadı gitti s@₺₺!%!%@%@ bıktım şu şeyden ya bütün androiddeki teller android 15teler 16ya geçcekler a@%@%!% yerinde
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam isyanınızı anlıyorum. Bundan sonra böyle bir olay olmayacak. Samsung tarafında arayüz ve altyapı değişikliği oldu. Beklenenden daha büyüktü. Alpha sürümünde bile birkaç kere yeniden yazıldı arayüz. Android 16 ile bu durum düzelecek.
Galaxy S
İnşallah düzelir düzelmezse huawei geçicem arayüzü güzel çerçeve ince akıcı telefon
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Huawei arayüzünü ve telefonlarını çok beğeniyorum. Umarım Google ile bir sıkıntı yaşamazsınız.
Galaxy S
Hocam iosla birebir aynısı kopyala yapıştır bildiğin
Galaxy S
A55e bakıyorumerçeveler hayvan gibi kalın huawei telefona bakıyorum premium hissettiriyor çerçeveler ince arkası güxel olmasada önü premium hissettiriyor