cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7 ve Android 15 Önemli Duyuru

(Topic created on: 03-17-2025 11:51 PM)
507 Views
Azer50
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba, Şubat güncellemesi haricindeki güvenlik güncellemeleri gerçekten iyiydi ve pil sağlığına katkısı çok oldu, stabil çalışıyordu. Ta ki Şubat güncellemesine kadar.

Bu konuya bir açıklık getirelim: Şubat güvenlik güncellemesini yapmayan arkadaşlarım kesinlikle yapmasın ve Mart güncellemesini beklesin. Mart güncellemesine geçiş yapan arkadaşlarımın deneyimleri üzerine karar versinler. Güncellemeyi yapmayan arkadaşlar çok şanslısınız, bataryamız mahvoldu.

Örnek veriyorum; Şubat güncellemesi öncesi sabah 5'te işe gitmek için hazırlandığımda şarjım %100 ve ortalama saat 14:30'a kadar 4 saatlik açık ekran süresiyle şarjım %60 ortalamasında oluyordu. Eve gelip yaklaşık 4 saat daha açık ekran süresi yaptığım zaman da şarjım %30 ortalamasında oluyordu ve zaman olsa tamamen bitirmek için kullansam yaklaşık 10 saat belki açık ekran süresi verirdi. Tabii ki bu söylemim oyun oynamadan, ortalama verilerle.

Şubat güncellemesinden sonra en fazla 5-6 saat ekran süresiyle şarjım %10'larda oluyor ve gerçekten kötü bir durum.

Mart güncellemesini heyecanla bekliyorum, özellikle One UI 7 güncellemesi gelse de geçsek diyorum. Arkadaşlardan duyduğuma göre kararlı bir yazılım bekliyor bizi.

Lütfen sabırlı olalım, idare edelim.
27 Comments
Ecrịn
Expert Level 2
Galaxy S
Keşke güncellemeseydik diyorum hep, bir aydan fazla süredir ekran sürem yerlerde
Galaxy S
A55i 6.1fe bırakacağım eğer ui 7 ye geçişte boot sürümü artmazsa geçerim ancak dahada güncellemem 6.1i ileride mumla arayacağız çünkü 😃😃
0 Likes
Galaxy S
Tabi ki bootloader yükselecek.
0 Likes
Galaxy S
Yok hocam ilk Ui 7 güncellemesinde yükselmiyor 2. Veya 3 .de artar ben ilk geleni yaparım
0 Likes
Galaxy S
Yükselir Yükselir major sürüm her arttığında bootloader yükselir checkfirm'den de kontrol edebilirsiniz
0 Likes
Galaxy S
Yükselmez be hocam ilk sürümde hatta A55e gelince sana dm den atarım 😅
0 Likes
Galaxy S
Hadi bakalım 😂
0 Likes
Galaxy S
Hocam yeni cihsz almayı düşüyonuuor musunuz
0 Likes
Galaxy S
Şu an düşünmüyorum, S27 çıkarsa ona geçme planım var ama bakalım