cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7 suyu çıktı herkes şikayetçi durumdan

(Topic created on: 02-14-2025 07:27 PM)
410 Views
Enestkr
Active Level 7
Options
Galaxy S
Bu yeni android sürümü ve yeni arayüzün suyu çıktı iyice herkes şikayetçi. Genel bi baktığımızda sadece Türkiye değil küresel anlamda herkes şikayetçi. Beta 4 yayınlandı bu seferde ses silgisi hata vermiş şaka gibi. Biz en iyisimi ne android 15 nede one uı 7 değil android 16 yı one uı 8 i bekleyelim dicem ama yılın ilk çeyreğinin yarısına geldik daha bunu halledemediler bi sonrakini nasıl halletcekler. O yüzden kesinlikle bir sonra ki telefonum samsung olmayacak ayrıca buds 3 pro kullaklığımda yaşadığım sorun sebebiyle saösung markası benim için bitmiştir. 

Video linkini bıraktım buyrun bakın bakalım sizde. 
14 Comments
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Yapamıyolar artık. Beceremiyolar
Galaxy S
Daha çok erken bence
0 Likes
Galaxy S
Mart gibi diyolar
0 Likes
Enestkr
Active Level 7
Galaxy S
Hocam nasıl erken her sen ağustos, eylül, ekim en geç kasım ayında gelen yeni android ve yeni one uı sürümü bu yıl kaç ay gecikti. Android 15'i almayan kalmadı neredeyse samsung daha yayınlayamadı. Üstüne üslük yeni cihaz çıkardı bu sürümle beraber. Siz olsanız bu kadar hata barındıran henüz alpha sürümü bile resmi olarak çıkmamış bi cihazı alırmıydınız (S25 serisi)
Galaxy S
Orası doğru bu yıl samsung için pek iyi geçmedi hocam
Enestkr
Active Level 7
Galaxy S
Yani hocam daha erken demiştiniz ona dikkat çekmeye çalıştım. Ayrıca yanlızca yazılım yönünden değil S25 serisinde de bi yenilik yok tasarımda ufak dokunuşlar dışında
0 Likes
Galaxy S
S24 ile s25 arasında işlemci farkı var ufak ufak gelişiyor cihaz lar
Enestkr
Active Level 7
Galaxy S
Sizce işlemci farkı ne kadar gerekli bir geliştirme. Aktif olarak S24 Ultra kullanıyorum herhangi bir uygulama ve oyunda bırak kasmayı yavaşlama namına tek bir şey bile görmedim ki önceki cihazım S23 Ultra onuda şuan ailemden bir başkası kullanıyor ondada durum aynı. Yani sizce daha iyi bir şeyler icat etmek daha iyi bir işlemci yapmak ne kadar gerekli. İşlemciye uğraşana kadar daha farklı yenilikler getirilse güzel olurdu mesela kamera yönünden dünyada ilk 10da bile değil o yüzden kamera konusunda uğraşmaları çok çok daha mantıklı olurdu
0 Likes
Galaxy S
Pazarlama strateji si
0 Likes