cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7 nasıl kurabilirim ?

(Topic created on: 02-08-2025 11:34 PM)
367 Views
TitanCameraMan
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar One 7 Beta kurmak istiyorum Rom konusunda eski tecrübelerime var fakat kafamı kurcalayan bazı şeyler var:

1. Benim cihaz Oxm Eux değil, Eux Rom kurmam gerek ve bu süreçte cihazımın IMEI zarar görür mü ? Türk cihaz, yd değil bu yüzden görürse vay halime.

2. Cihaz sonra güncelleme alırken sıkıntı yaşar mı ? Yani yeni One ui 7 güncellemesi geldiğinde sıkıntı yaşar mıyım, direkt yüklenir mi günceleme kısmından.

3. Detaylı adımları anlatabilecek biri var mı ? 
(S24 Ultra)
7 Comments
McJelıbon
Active Level 2
Galaxy S
1-2 ay içinde çıkacak bir güncelleme için beta sürümünü kurmak mantıklı değil. Beklemenizi öneririm.
Galaxy S
Beklemekten bıktım 🫠
0 Likes
McJelıbon
Active Level 2
Galaxy S
Ben bir tek xioami telefonuma eu rom ve imei attım. Bunu yaptım çünkü arama kaydı özelliği, xiaomi rehber ve mesajlaşma uygulaması, daha hızlı oldu ve xioami nin klasik reklamlardan kurtuldum Şimdi sizin için stabil olmayan betayı kurmak pek karlı değil cihaza zarar verebilir onu geçtim pek fazla özellik gelmediğini de göreceksiniz nowbar dışında..
ensareiz
Active Level 6
Galaxy S
Millet özellik için mi indiriyor sence animasyon için bu bekleyişler
0 Likes
Mronok
Active Level 7
Galaxy S
Hataylıymış hepsi yanaşmayın cihaza yazık
Galaxy S
Samsungtan hatalı deyince aklıma dire yazılım problemlerinin cihaza hasar vermesi.geliyor Samsung benim için hatalı yazılım olarak kalıyor aklında
0 Likes
Motun
Active Level 10
Galaxy S
İmei hiçbir şey olmaz güncelleme sıkıntısı da yaşamazsınız

Birkaç forumda nasıl yapılacağı mevcut basit bir işlem. Yetkisiz işlem olduğu için burdan söylemek sorun olabilir. 😊

Tavsiyem gerek yok çünkü sonuna geldik zaten en fazla 1 ay kaldı s24 için
0 Likes