cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7 ile gelicek yenilikler

(Topic created on: 09-04-2024 10:30 PM)
241 Views
yusufoğur
Active Level 1
Options
Galaxy S

Herkese merhaba, Samsung Galaxy S24 Plus cihazını kullanmaktayım. Sürekli olarak teknoloji sitelerinde ve forumlarında yeni gelecek güncelleme ile ilgili haberler görüyorum. Bu güncelleme ile benim cihazımın özelinde veya genel olarak gelecek en büyük değişiklikler nelerdir? Bu kadar gündem olmasının büyük bir sebebi olmalı diye düşünüyorum.

7 Comments
Galaxy S
One UI 7 gelmiş geçmiş en büyük güncelleme olacak. Arayüz tamamen değişiyor
yusufoğur
Active Level 1
Galaxy S
Böyle söyleyince çok iddialı geliyor yani nasıl bir şey beklememiz gerekiyor? Kamera performansında büyük bir yükseliş, oyun oynarken daha az ısınan bir cihaz, pilinin daha uzun gitmesi, yapay zekada Türkçe kullanım... Ne bileyim, telefonun her özelliği ortalama, hiçbir şeyde şu anda piyasanın en iyisi değil. Halbuki Samsung'un amiral gemisi cihazım için söylüyorum.
Galaxy S
Forumdaki one ui 7 hakkınsa sızıntılara bakabilirsiniz (:
0 Likes
ozgrcnaydnll
Active Level 4
Galaxy S
Ana yüz değişecek diye duydum. Kontrol paneli dahil onlarca simge yenilenecek. Yazılım kısmında nasıl bir değişiklik olur, onu bilemiyorum.
0 Likes
wolkan4123
Beginner Level 2
Galaxy S
En büyük güncelleme olsa nolacak ceviride turkce destek yok al da turkce ceviri yok turkce 2. Plan bile değil bundan sonra samsung almicam iphone a gecicem abi böyle saçma seymi var kaç yilmoldu bixbye turkce gelecek dediler hala tık yok saatlerde turkce asistan kuramıyoz tarihin en büyük guncellemesi gelse ne degiscek sanki
yusufoğur
Active Level 1
Galaxy S
İPhone'da gereksiz pahalı bence. O firmanın üst modeli 80-90.000 lirayken Samsung'un en üst seviyesindeki telefonu 60.000 lira. Özgürlükten kısmasını söylemiyorum bile. APK, torrent vs.
0 Likes
wolkan4123
Beginner Level 2
Galaxy S
En azından kendi dilimde konuşur çeviri ıvır zıvır yaparım adamlar daha ilgili bu konuda samsungda hiç yok
0 Likes