cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7 ile birlikte Bixby

(Topic created on: 08-05-2024 09:42 AM)
379 Views
JustListen
Active Level 6
Options
Galaxy S
Yeni sürüm güncellemesi ile beraber Bixby'nin rolünün artacağı söyleniyor fakat herkes sızıntılara odaklanmışken neden "Türkçe dil paketi" hakkında bir haber veya sızıntı gelmiyor? 
14 Comments
Quantum-A
Active Level 4
Galaxy S
Türkçe ile ilgili 2024'ün son çeyreğinde geleceğine dair bir söylenti var bakalım, bekliyoruz. 😊🤔
aryildiz
Active Level 3
Galaxy S
2018 Haziran'da gelecek demişlerdi. Halâ gelecek. Yıllardır Samsung kullanıcısıyım ama Samsung Türkçe konusunda çok geri kalıyor her zaman. Bir baskı yapılmalı Samsung'a.
TuranCan
Active Level 2
Galaxy S
Bixby, google asistan ve siri den çok daha çekici ve kullanışlı. İngilizce dil desteğini kullanmak da havalı duruyor fakat Türkçe dil desteği olsa Samsung Türkiye olarak tercih etmek için yeni bir sebep daha olur
JustListen
Active Level 6
Galaxy S
Katılıyorum fakat objektif yaklaşmaya çalıştığım zaman herkesin İngilizce dil paketini kullanacak yabancı dil bilgisi olduğunu düşünmüyorum. Söylediğin gibi dil paketinin olması yeni ve güzel bir tercih sebebi. Örneğin veri toplama konusunda Google kadar acımasız olmaması kullanırken beni daha rahat hissettirecek.
TuranCan
Active Level 2
Galaxy S
Haklısınız. Çoğu kullanıcı bixby'yi yanlışlıkla çalıştırma durumunda hem **bleep** olarak endişeleniyor hem de dil desteği olmadığı için işe yaramayan bir uygulama olarak görüyorlar.
JustListen
Active Level 6
Galaxy S
Maalesef.
semihyazici
Active Level 6
Galaxy S
Hiç bir zaman gelmeyecek olması en üzücü kısmı ☺️
JustListen
Active Level 6
Galaxy S
Beni korkutan kısım. Sanki dile getirmeyince olanlar olmayacakmış gibi ama maalesef bende umutsuzum bu konuda.
semihyazici
Active Level 6
Galaxy S
Zaten getirecek olsalar talebe bile ihtiyaç duymadan sunarlardı. Ayrıca gerek forum da gerek sosyal platformlarda aşırı talep aldığı halde samsung yetkileri konu hakkında tatmin edici bir açıklama yapma lüzumu bile görmüyor. Kore merkezli çalışmalar yürütülüyor gibi **bleep** lakayt bir üslup edinmişler.