cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7 güncellemesi

(Topic created on: a month ago)
294 Views
klingon
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar selam, biliyorsunuz Galaxy S25 serisinin tanıtımına az bir zaman kaldı. S25 serisi tanıtılırken One UI 7 güncellemesi de tanıtılacak; S25 serisi direkt olarak One UI 7 sürümü ile çıkacak. S24 ve S23 serilerinin stabil güncellemeleri ne zaman yayınlanacak? S25 serisinin hemen ardından mı yoksa Samsung 1-2 ay daha bekletir mi güncelleme için? Android 15 tanıtılalı, neredeyse 1 yıl olacak. Hala Samsung bunu yayınlayamadı. Umarım Samsung bu kadar beklemenin üzerine stabil bir One UI 7 güncellemesi yayınlayabilir. 

10 Comments
Galaxy S

Arkadaşlar selam, biliyorsunuz Galaxy S25 serisinin tanıtımına az bir zaman kaldı. S25 serisi tanıtılırken One UI 7 güncellemesi de tanıtılacak; S25 serisi direkt olarak One UI 7 sürümü ile çıkacak. S24 ve S23 serilerinin stabil güncellemeleri ne zaman yayınlanacak? S25 serisinin hemen ardından mı yoksa Samsung 1-2 ay daha bekletir mi güncelleme için? Android 15 tanıtılalı, neredeyse 1 yıl olacak. Hala Samsung bunu yayınlayamadı. Umarım Samsung bu kadar beklemenin üzerine stabil bir One UI 7 güncellemesi yayınlayabilir. 

Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
S25 ya da S24 ile beraber birçok orta segment cihazında aynı anda güncelleme alacağı söyleniyor. Muhtemelen Şubat gibi ülkemize sunulur
klingon
Active Level 6
Galaxy S
S23 serisi bu güncelleme takvimine dahil mi?
0 Likes
Galaxy S
Ben beta 3 kullanıyorum. Aktif olarak çok hızlı zaten. Aşırı akışkan merak etmeyin
klingon
Active Level 6
Galaxy S
Ben de cihaz olarak S23 kullanıyorum. Animasyonlarda bazı hatalar var; umarım One UI 7 güncellemesi ile bu hatalar düzeltilir ve arayüz daha pürüzsüz ve akışkan hale gelir.
0 Likes
Galaxy S
Bende s23+ varken takılma ve donma oluyordu Ekim gibi, o yüzden gidip s24 u yd aldım 4 bin farkla. Şimdi çok memnunum. One ui 7 kurdum telefon şarj süresi bile **bleep** etti. Umarım sizde de etkili olur
0 Likes
klingon
Active Level 6
Galaxy S
Evet, S24 Ultra modeli arkadaşımda da var. Gerçekten one ui 6 sürümü bile çok stabil çalışıyor. 7 sürümü çıktığında ben de beğenmezsem, S23 değer kaybetmeden S25 modeline geçmeyi düşünüyorum.
0 Likes
Galaxy S
Hocam ultra serisi s değil aslında, note serisi. Yani imza serisi olduğu için asla s gibi olmazlae
0 Likes
klingon
Active Level 6
Galaxy S
Siz s24'ün hangi modelini kullanıyorsunuz
0 Likes